MENÜ

Fenerbahçe'nin gündemindeki Yiğitali Bayrak Kocaelispor'da

Belediye Derincespor’un başarılı futbolcusu Yiğitali Bayrak yeni sezonda Kocaelispor forması giyecek. Belediye Derincespor, 2 yıl daha Derince ekibi ile sözleşmesi bulunan 1996 doğumlu futbolcuyu her hangi bir bonservis bedeli talep etmeden Kocaelispor'a vermeyi kabul etti.

Fenerbahçe'nin gündemindeki Yiğitali Bayrak Kocaelispor'da

Özellikle bu sezon gösterdiği performansla oldukça dikkat çeken, Süper Lig takımlarından Fenerbahçe’nin yanı sıra 1. Lig ve 2. Lig’den de çok sayıda takımın gündeminde olan Yiğitali Bayrak Kocaelispor’a geliyor. Sezonun devre arasında da Kocaelispor ile adı anılan 10 numaralı futbolcu, Yeşil Siyahlılara bedelsiz olarak veriliyor. Kulübünün büyük jesti sonrasında Yiğitali, Kocaelispor ile maddi anlamda anlaşırsa yetenekli orta saha oyuncusu resmen Kocaelisporlu olacak.

Haberin Devamı

2006 yılında eski adı Demirspor olan Belediye Derincespor futbol hayatına başlayan Yiğitali, Gölcükspor’da da kısa bir süre oynamıştı. Kocaelispor ile futbolcu arasında anlaşmanın kısa bir süre içinde neticelenmesi, Yiğitali’nin hafta arasında takımla birlikte kampa katılması bekleniyor.

Spor41

YORUM YAZ