MENÜ

Fenerbahçe'nin gündemindeki Nuri Şahin: Çocukken Galatasaraylıydım!

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu ileri sürülen tecrübeli oyuncu Nuri Şahin, 2011 yılında yaptığı basın toplantısında 'Gönlümde elbet bir takım var. Bunu söylemek istemiyorum ama çocukken Galatasaraylıydım" demişti.

Yaz transfer döneminde yaptığı transferlerle Cemil Usta Sezonu'na şampiyonluk parolasıyla giren Fenerbahçe, özellikle ligin ikinci yarısında aldığı kötü sonuçlardan sonra zirve yarışına havlu atmıştı. Liglere verilen aradan faydalanarak gelecek sezonun kadro planlamasını yapmak isteyen sarı-lacivertliler, birçok ismi gündemine almıştı. Sarı Kanarya'nın listesinde bulunan oyunculardan birisi de Nuri Şahin.. Nuri Şahin 2011'de yaptığı bir basın toplantısında ise Türkiye'de oynamak istediği bir takım olduğunu ve çocukken Galatasaraylı olduğunu söylemişti. Bu açıklamanın ardından Nuri Şahin'in Galatasaray'da oynamak istediği yönünde yorumlar yapılmıştı.

Haberin Devamı

Sezonu kapattı!

Werder Bremen forması giyen milli futbolcu Nuri Şahin'in yaşadığı kalça sakatlığından dolayı sezonun geri kalanında forma giyemeyeceği belirtildi. Ayrıca sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki futbolcunun Alman ekibiyle yollarının ayrılma ihtimalinin yüksek olduğuna dikkat çekildi.

YORUM YAZ