MENÜ

Fenerbahçe'nin gözü Tahkim Kurulu'nda

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa maçında uygulanacak cezaya ilişkin yaptığı itiraz, bugünkü Tahkim Kurulu toplantısında karara bağlanacak.

Fenerbahçe'nin gözü Tahkim Kurulu'nda

Sarı Lacivertliler, ligin 18. haftasında oynanan Torku Konyaspor karşılaşmasında, taraftarların küfürlü tezahürat bulunduğu iddiasıyla Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilmişti. Kurul, disiplin ihlalinin 5. kez gerçekleştiğine hükmederek, Fenerbahçe'ye bir maç saha kapama ve 150 bin lira para cezası vermişti.

Benzer şekilde ceza alan PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, disiplin ihlalinin, küfürlü tezahüratta süre şartını kaldıran mevzuat değişikliğinden sonra gerçekleşen ilk ihlal olmasından dolayı TFF Tahkim Kurulu'na itiraz ederek cezayı kaldırtmıştı.

Emsal olarak gösterilebilecek bu karar sonrasında Fenerbahçe Kulübü de harekete geçti ve itirazını gerçekleştirdi. Bugün İstinye'deki Federasyon binasında toplanacak olan Tahkim Kurulu'nun, yapılan itirazı değerlendirerek akşam saatlerinde bir karara bağlaması bekleniyor. İtirazın kabul edilmemesi halinde Kasımpaşa maçını yalnızca kadınlar ve çocuklar izleyebilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ