MENÜ

Fenerbahçe'nin gözdesi uzaktan müthiş avladı!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında uzaklaşan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Süper Lig'e verilen koronavirüs arası nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren sarı lacivertliler, yüksek maliyeti olmayan isimlere yöneldi. Fenerbahçe'nin son gözdesini ise İsrail basını yazdı. İddiaya göre Sarı Lacivertliler, 26 yaşındaki Omer Atzili'yi gündemine aldı. İşte yıldız ismin performansı...

Özellikle Corona virüs nedeniyle Süper Lig'e verilen arada büyük mali zarara uğrayan Fenerbahçe, gelir dengesine uygun ve kısa sürede takıma katkı sağlayabilecek isimlere yöneliyor. Fenerbahçeli kurmayların ve scout ekiplerinin özellikle takip ettiği isimler Orta Doğu ve Afrika'da kendi takımlarının yıldızları konumunda bulunuyor.

Haberin Devamı

İsrail basını duyurdu

Fenerbahçe'nin bu bağlamda giriştiği transfer operasyonlarından birinin de İsrail'de olduğu ortaya çıktı. Israelhayom.co.il adlı haber sitesi, 25 Nisan tarihinde okuyucularına aktardığı haberde, Fenerbahçe'nin şu anda Maccabi Tel-Aviv forması terleten 26 yaşındaki Omer Atzili'ye resmi teklifi yaptığını duyurdu.

İşte Fenerbahçeli taraftarların merak ettiği Omer Atzili'nin performansı...

YORUM YAZ