MENÜ

Fenerbahçe'nin gözdesi Luis Suarez'de son dakika! Atletico Madrid ayrılığı açıkladı...

Son dakika transfer haberi.. İspanyol devi Atletico Madrid, transferde ismi Fenerbahçe ile anılan Luis Suarez'in sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı. 35 yaşındaki Uruguaylı forvet, Sevilla maçında son kez Metropolitano Stadı'na çıkarak taraftarına veda etti.

Fenerbahçe'nin gözdesi Luis Suarez'de son dakika! Atletico Madrid ayrılığı açıkladı...

Atletico Madrid, Eylül 2020'de Barcelona'dan 7 milyon Euro bonservisle kadrosuna kattığı Luis Suarez'e veda ediyor. İspanyol devi, yıldız forvet ile Hector Herrera'nın gelecek sezon takımda olmayacağını açıkladı.

Haberin Devamı

35 yaşındaki golcü, Atletico'nun Metropolitano Stadı'nda konuk ettiği Sevilla maçında son kez taraftarların önüne çıktı ve Başkent ekibine veda etti. İspanyol ekibi, daha önce Radamel Falcao'ya da verilen özel bir plaketi düzenlenen törenle Suarez'e takdim etti.

Fenerbahçenin gözdesi Luis Suarezde son dakika Atletico Madrid ayrılığı açıkladı...

Suarez'e teklif yapması beklenen Fenerbahçe'nin, dünyaca ünlü golcüye yeni sezon Sarı-Lacivertli formayı giydirmek için tüm şartları zorlayacağı iddia ediliyor.

Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızla ilgilendiği Fenerbahçe'ye yakın kaynaklar tarafından gelen haberler arasında. Başkan Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde UEFA yetkilileriyle görüşmek için gittiği Madrid'de Uruguaylı santrfor Luis Suarez'in menajeri ile de buluştuğu ve koşulları masaya yatırdığı iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Kariyerinden Ajax, Liverpool ve Barcelona gibi Avrupa devlerinin formasını giyen, sayısız kupa ve bireysel başarı elde eden Suarez, son olarak formasını giydiği Atletico'da çıktığı 81 maçta 34 gol, 6 asistle skora katkı sağladı.

YORUM YAZ