MENÜ

Fenerbahçe'nin golcüsü Samatta'ya övgü dolu sözler: Böyle bir santraforunuz varsa...

Fenerbahçe, dün akşam evinde ağırladığı Fatih Karagümrük'ü yeni transferi Samatta'nın golleriyle 2-1 mağlup etti. Samatta'nın performansı sarı lacivertli taraftarları mest ederken maçın bir diğer kahramanı da genç kaleci Altay Bayındır oldu. Yazarımız Erman Özgür, mücadeleyi ve öne çıkan isimleri Fanatik TV'den Seçil Menteş'e değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Samatta, adeta şov yaptı. Fatih Karagümrük'ü 2-1'le geçen sarı lacivertlilerin iki golünü de Tanzanyalı oyuncu kaydetti. Mbwana Samatta, gösterdiği performansla taraftarın gönlünde taht kurarken Fenerbahçe'de öne çıkan bir diğer isimse kaleci Altay Bayındır oldu.

Haberin Devamı

Yazarımız Erman Özgür, karşılaşmayı Fanatik TV'ye değerlendirdi. Mbwana Samatta'dan övgüyle bahseden Erman Özgür, ''İki takımın beraberlikten ziyade kazanmayı düşünmesi keyifli bir maç çıkardı ortaya. Bir de aralarındaki farka bakalım; buldukları altın değerindeki pozisyonları bitiricilik konusunda Samatta’nın üst düzey performansıydı. Açıkcası bana Sörloth’un ilk geldiği zamanı anımsattı. Sinekten yağ çıkararak bulduğunuz pozisyonları değerlendiren bir santraforunuz varsa böyle zor maçları da kazanıyorsunuz.'' yorumunu yaptı.

Altay Bayındır'ın performansını analiz eden Erman Özgür, ''Altay Bayındır, penaltı kurtarma konusunda önemli bir yeteneğe sahip. Çizgiye basma konusunda sıkıntılıydı. Onu da dün akşam halletti.'' dedi.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük lehine verilen penaltı kararlarını yorumlayan Özgür, ''İki penaltı kararının da doğru olduğunu düşünüyorum ama ikinci penaltıdan önce Cisse’yle yaşanan pozisyonda faul çalınabilir miydi? O pozisyon tartışmaya açık. Faul çalınabilirdi. '' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ