MENÜ

Fenerbahçe'nin genç kalecisinin talihsiz anı!

Fenerbahçe’nin genç kalecisi Oytun Özdoğan, idmanda Harun Tekin'i çektiği şutun direkten kafasına geldiği anı, "10 saniyede hayatımın özeti" notuyla paylaştı. İşte genç yıldızın talihsiz anları…

Sarı-lacivertlilerin altyapısından yetişen genç yeteneği kaleci Oytun Özdoğan, gösterdiği performansla Volkan Demirel’den tam not almıştı. Başarılı oyuncu Fenerbahçe’nin son antrenmanında Harun Tekin’in şutunun ardından talihsiz bir an yaşadı. Oytun bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Haberin Devamı

OYTUN ÖZDOĞAN KİMDİR?

1998 doğumlu Fenerbahçe’nin genç kalecisi daha önce çeşitli yaş kategorilerinde Milli Takım formasını terletti. 4 Mart 2018 tarihinde Fenerbahçe’nin evinde Akhisarspor’a 3-2 yenildiği maçta ilk kez A Takım kadrosuna giren Oytun Özdoğan, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını 3. Lig ekibi Yeni Orduspor’da kiralık olarak geçirdi.

Teknik direktö Ersun Yanal, bu sezon başında ise Erten Ersu’nun sakatlığı nedeniyle Oytun’u 3. kaleci olarak A takıma aldı. Son oynanan Konyaspor maçında da yedek kaleci olarak kulübede bekleyen 21 yaşındaki Oytun Özdoğan, maçta forma giyme şansı bulamadı.

YORUM YAZ