MENÜ

Fenerbahçe'nin eski futbolcusundan olay açıklama: İstemeyerek gittim, oynamayı hiç hayal etmedim!

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giyen eski futbolcu Tümer Metin, NTV'de yayınlanan 'Kırılma Anı' programında Emek Ege'nin sorularını yanıtladı. Tümer Metin, Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemle ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı. Fenerbahçe'ye transfer süreciyle ilgili yaşadıklarını anlatan Tümer Metin, "Ben Fenerbahçe'de oynamayı hiçbir zaman hayal etmedim" dedi.

Hem Fenerbahçe, hem de Beşiktaş forması giyen ve oynadığı iki kulüpte de başarılı bir dönem geçiren Tümer Metin, NTV'de yayınlanan 'Kırılma Anı' programında Emek Ege'nin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Tümer Metin, Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemle ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olduğunda aldığı eleştirilerle ilgili konuşan Tümer Metin, "Ben Fenerbahçe'de oynamayı hiçbir zaman hayal etmedim. Kendini konumlandırdığın yer kırıldığı dakika, sana değersiz hissettirildiğin dakika biri çıkıyor ve sana değerli hissettiriyor. İstemeye istemeye gidiyorsun." dedi.

Fenerbahçe'ye gittiği için pişmanlık duymadığını söyleyen Tümer Metin, "Bugün o şartlar altında yine Fenerbahçe'ye giderdim. O dönem ben Fenerbahçe'ye transfer olduğumda Sergen Yalçın da benden 3-4 gün sonra Şekerspor'a gitti. Ona gitme diyebildiniz mi? Tümer Fenerbahçe'ye gitti diye tepki gösteriyorsunuz... Aslında öyle bir gücünüz yok." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ