MENÜ

Fenerbahçe'nin Eljif Elmas hesabı!

Fenerbahçe yönetimi, şu an 8-10 milyon Euro değer biçilen oyuncuya gelecek tekliflere göre hareket edecek. Henüz resmi bir teklif gelmezken, Avrupa kulüplerinin sezon sonunda Fenerbahçe’nin kapısını çalması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Eljif Elmas hesabı!

Avrupa devlerinin gözü, Fenerbahçe’nin yıldızı Eljif Elmas’ın üzerinde... Özellikle Galatasaray maçından itibaren büyük kulüplerin scout’larının merceği altına alınan 19 yaşındaki futbolcu için hazırlanan tüm raporların pozitif olduğu öğrenildi. Son olarak bir Alman ekibi de, Kasımpaşa karşılaşmasında Eljif’i yakın takibe aldı. Elmas’ın müthiş bir performans sergilediği ve bir de gol attığı Kasımpaşa maçında 61. dakikada oyundan çıkması sonrası Alman kulübünün scout’unun da stadı terk ettiği gözlendi. Devlerin takibindeki Makedon yıldız için henüz bir resmi teklif yok.

Haberin Devamı

Eljif için nabız yokluyorlar

Bununla beraber pek çok kulübün yetkilileri şimdiden Eljif Elmas için nabız yokluyor. Mayıs ayının sonlarına doğru çok sayıda kulübün Makedonyalı futbolcu için Fenerbahçe’nin kapısını resmi olarak da çalması bekleniyor. Sarı lacivertli yönetim ise teklifler karşısında yakın dönemdeki mali şartları göz önünde bulunduracak. Ya şu an için 8-10 milyon Euro piyasası olan Eljif uygun teklif gelirse elden çıkarılacak ya da duruma göre 1 sezon daha parlatılıp çok daha yüksek bir bonservisle genç yıldızın satışı gerçekleştirilecek. Bu nedenle yönetim gelecek teklifleri bekliyor.

Kaynak: Hürriyet

YORUM YAZ