MENÜ

Fenerbahçe'nin defansına sürpriz talipler! Galatasaray ve Barcelona...

Fenerbahçe’de hangi oyunculara hangi takımlar teklif gönderdi? Yapılan corona virüs testlerinde son durum ne? Çağlar Söyüncü, Barcelona’ya mı transfer oluyor? Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in sağlık durumu nasıl? Hepsi ve daha fazlası FANATİK Haber Turu ile sizlerle buluşuyor.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in son durumu nasıl? Fenerbahçe’de hangi isimlere hangi takımlar talip oluyor? Transfer gündeminde adı sıkça anılan Çağlar Söyüncü, Barcelona yolcusu mu? İşte tüm soruların cevabı!

Haberin Devamı

TÜM TESTLER NEGATİF

Fenerbahçe Kulübü, corona virüs salgını sebebiyle yapılan testlerin sonuçlarının negatif olduğunu açıkladı.

MUSTAFA CENGİZ’DEN İYİ HABER

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz mide ameliyatı oldu. Operasyonun başarılı geçtiğini açıklayan 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, “Yoğun bakımdan esprilerle, güzel şeyler söyledi.’’ dedi.

GÖRÜŞMEYİ DOĞRULADI

Acun Ilıcalı'nın bir süredir Işıtan Gün'ün başkanlığını yaptığı Fortuna Sittard kulübünü satın alacağı konuşuluyordu. Resmi bir açıklama yapan Işıtan Gün, kulübün satışı için Acun Ilıcalı ile görüştüklerini duyurdu.

FENERBAHÇE’NİN DEFANSINA SÜRPRİZ TALİPLER

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali Kaldırım'a Bundesliga'dan 2 talip çıktı. Teklif yapan iki kulübün Wolfsburg ve Werder Bremen olduğu iddia ediliyor.

Haberin Devamı

ÇAĞLAR, BARCELONA’YA MI GİDİYOR?

Manchester City ve Liverpool'un transfer gündeminde yer alan Çağlar Söyüncü ile Barcelona'nın da ilgilendiği iddia edildi. Oyuncunun menajeri Mustafa Doğru, Katalan ekibinin ilgisini doğruladı.

SEÇİL MENTEŞ

YORUM YAZ