MENÜ

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Gustavo'dan nokta atışı gönderi - Haftaya damga vuran 10 paylaşım!

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Luiz Gustavo'dan Trabzonspor oyuncuları Abdülkadir Ömür, Abdülkadir Parmak ve Erce Kardeşler'e, Galatasaray'ın eski oyuncusu Felipe Melo'dan deplasman hikayelerine, Beşiktaşlı Kevin Prince Boateng'den Muslera'nın eşi Patricia'ya Douglas Costa'dan birçok isme kadar haftaya damga vuran 10 paylaşıma bir de FANATİK gözüyle bakın...

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Gustavo'dan nokta atışı gönderi - Haftaya damga vuran 10 paylaşım!

Fenerbahçenin Brezilyalı yıldızı Gustavodan nokta atışı gönderi - Haftaya damga vuran 10 paylaşım

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarının gözdesi Luiz Gustavo’dan nokta atışı paylaşım geldi. Trabzonspor oyuncusu Erce Kardeşler, Abdülkadir Ömür ve Abdülkadir Parmak’ı yolda bırakınca neler oldu? Beşiktaş’ın Kevin Prince Boateng paylaşımından Muslera’nın eşi Patricia’ya, Douglas Costa'dan Matthijs de Ligt'e kadar birçok ismin sosyal medya paylaşımları, 'Haftanın En İyi 10 Paylaşımı' konseptiyle sizlerle buluşuyor.

KANALA ABONE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ

FANATIK YOUTUBE KANALINDA NELER VAR?

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarının haberleri ile futbol okuyucu/izleyicilerine içerikler sunan Fanatik youtube hesabı; 1. lig, 2. lig, alt ligler, Euroleague ve NBA için de kullanıcıları ile buluşuyor.

YORUM YAZ