MENÜ

"Fenerbahçe'nin ayarlarıyla oynadı!"

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında Denizlispor'u 2-0 yendi. Fenerbahçe maçın 54. dakikasında Serdar Aziz'in kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamladı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında değerlendirmelerde bulunan yazarımız Erman Özgür, hem Erol Bulut'un oyuncu tercihleri hakkında hem de Serdar Aziz'in kırmızı kart görmesiyle ilgili konuştu.

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, Denizlispor'u 2-0 yendi. Fenerbahçe maçın 54. dakikasında Serdar Aziz'in kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamladı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında değerlendirmelerde bulunan yazarımız Erman Özgür, hem Erol Bulut'un oyuncu tercihleri hakkında hem de Serdar Aziz'in kırmızı kart görmesiyle ilgili konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un geçen hafta yanıldığını kabul ederek maça başladığını söyleyen Erman Özgür, "Sosa geçen hafta 45'de oyundan alındı, Ferdi ilk 11'de değildi, Caner neden oynamadı dedik ve son olarak neden Serdar Aziz değil de Lemos ilk 11'de dedik. Bu oyuncular geçen haftaki eleştirilerimizi haklı çıkardılar." dedi.

Fenerbahçe'nin ilk 55 dakika iyi oynadığını ifade eden Erman Özgür, "Serdar Aziz Fenerbahçe'nin ayarlarıyla oynadı. Hakem üzerinden bakıyorsunuz ama penaltı versin, ye golü... Bu kadar itiraza ne gerek var? Serdar'ın bu huylarından vazgeçmesi sezon genelinde önemli" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ