MENÜ

Fenerbahçeli Yönetmen Murat Şeker'den yorum: ".... sakatlanınca oh dedim!"

Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Çakallarla Dans serisinin ünlü yönetmeni Murat Şeker, Fanatik Tv'de yayınlanan Nihat Uzel ile SosyoFanatik programına konuk oldu. Fenerbahçe'nin derbi performansını yorumlayan Küçük, çarpıcı açıklamalara yer verdi.

Fanatik TV’nin yeni programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik ikinci bölümüyle canlı yayınlandı. Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan ünlü yönetmen Murat Şeker’in konuk olduğu programda tabii ki bol bol Fenerbahçe konuşuldu.

Haberin Devamı

Kadıköy’de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve ev sahibi ekibin 3-1 kazandığı derbi hakkında yorumlarda bulunan Murat Şeker hem Ozan Tufan’ın performansı hakkında konuştu hem de genel olarak Fenerbahçe’yi inceledi. Bu sezonki en iyi Fenerbahçe futbolunu seyrettiğini belirten Şeker, “Fenerbahçe’nin iyi futbolunda spektaküler bir yaklaşım olsa da Rodrigues’in olmayışının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü Rodrigues olmayınca orada Tolga oynadı. Dirar ile birbirlerini tamamladılar.” açıklamasını yaparken, bu savına Rodrigues’in savunmaya yardım etmemesinden yola çıktığını da ekledi.

Beşiktaş karşısında derbide Fenerbahçe’nin takım halinde iyi bir performans gösterdiğini belirten yönetmen Murat Şeker, “Rodrigues ve Moses ilk sakatlandığında oh dedim, Rodrigues kırmızı kart gördüğünde yine oh dedim. Çift yönlü oyuncuların çağında yaşıyoruz. Dolayısıyla sadece hücum etkinliği olan kanat oyuncularının takıma negatif etki ettiğini düşünüyorum.” yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Ozan Tufan’ın yükselen form grafiği ve performansı hakkında da yorumda bulunan yönetmen, “Ozan Tufan’a ayrıca bir parantez açmak lazım. Fenerbahçe ya da İstanbul’a gelip kaybolup giden Anadolulu iyi futbolcu hikayesini tersine çeviriyor Ozan. Tekrar küllerinden doğdu. Bu performansı ve coşkuyu yakaladıktan sonra hiçbir futbolcu bu noktadan vazgeçmek istemez. Çünkü oldu.” açıklamasını aktardı.

YORUM YAZ