MENÜ

Fenerbahçeli yıldıza: En büyük silahı!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasını galibiyetle tamamladı. Kadıköy'de Antalyaspor'u konuk eden Sarı-lacivertliler, karşılaşmadan 2-0'lık skorla galip ayrıldı. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin galibiyetini ve teknik direktör Vitor Pereira'nın oyuna hamlelerini yorumladı.

Süper Lig'in ikinci haftasında Fenerbahçe, evinde Antalyaspor'u ağırladı. Sarı-lacivertliler, Kadıköy'de oynanan karşılaşmadan 2-0'lık skorla galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin galibiyetini ve teknik direktör Vitor Pereira'nın oyuna hamlelerini yorumladı.

Fenerbahçe - Antalyaspor maçının yıldızını Szalai olduğunu ifade eden Erman Özgür, "Maça etki olarak saha dışında da Pereira maçın adamı diye düşünüyorum. Yaptığı hamlelerin karşılığını aldı. Fenerbahçe'nin ön bölgede kaliteye ihtiyacı var demiştik. Mesut Özil ve Valencia hamlesiyle bu kaliteyi artırdı. Arda Güler'i oyuna alması, Muhammed Gümüşkaya'yı uzun süre oynatması kendisi adına pozitif." dedi.

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de gol yemeden iki zor maç kazandığını ifade eden Erman Özgür, "Mesut Özil az bile oynamış olsa ön plana çıkma özelliği artık devreye girmiş oldu. Fenerbahçe için daha güçlü kadroyla maçları oynarken Mesut Özil çok büyük bir silahtır." dedi.

YORUM YAZ