MENÜ

Fenerbahçeli Luis Nani olay oldu!

Süper Lig'de bir dönem Fenerbahçe formasını terleten Luis Nani, Amerika Birinci Futbol Ligi olan MLS'e attığı gollerle damga vuruyor. Her attığı gol jeneriklik olan Luis Nani için MLS sosyal medya hesabı özel kolaj hazırladı. Son 3 maçında 3 birbirinden güzel gol atan Nani'nin tüm golleri tek bir videoda toplandı.

Fenerbahçe'nin eski Portekizli yıldızı Luis Nani, Amerikan Birinci Futbol Ligi'nde (MLS) attığı gollerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

MLS'in en değerli oyuncularından birisi olarak gösterilen Luis Nani, Orlando City takımının formasıyla bu sezon çıktığı 4 karşılaşmada 3 kez ağları sarsarak eski günlerine göz kırptı. 34 yaşındaki Portekizli yıldızın attığı her gol jeneriklik olunca da, MLS'in sosyal medya hesabı Luis Nani'nin gollerinden oluşan bir kolaj hazırladı.

Çıktığı son 3 karşılaşmada 3 gol atarak takımını ayakta tutmayı başaran isim olan Luis Nani, her hafta performansının üzerine koymayı devam ederken özellikle uzaktan şutlarıyla rakip kalecilerin korkulu rüyası oluyor. Luis Nani'nin bakmadan attığı topuk golü ise MLS'te ayın en iyi golleri arasında gösterildi.

YORUM YAZ