MENÜ

Fenerbahçeli Luis Nani için yeni bir transfer rotası: Valencia

Fenerbahçe'nin yüksek bonservis bedeli kazanmak için Çin'e göndermek istediği ancak Avrupa'dan birçok takımın da ilgilendiği Nani için yeni bir talip daha çıktı.

Fenerbahçeli Luis Nani için yeni bir transfer rotası: Valencia

Premier Lig, Çin derken şimdi de İspanyol kulübü Valencia, şu anda Portekiz Milli Takımı'yla Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden Luis Nani için Fenerbahçe'ye teklif yaptı.

İspanyol medyasında yer alan haberlere göre; Valencia'nın teknik direktörü Pako Ayestaran, başkan Peter ve sportif direktör Jesus Garcia Pitarch'a gelecek sezon Luis Nani'yi kadrosunda görmek istediğini belirtti.

Everton da istiyor...

Haberde ayrıca Premier Lig takımlarından Everton'ın da ciddi şekilde Portekizli yıldızla ilgilendiği ancak Valencia'nın teklifinin daha yüksek olduğu belirtildi.


Fenerbahçe'den Serdar Aziz açıklaması


4 milyon euro + bir oyuncu!

Endülüs ekibinin 8,5 milyon euro isteyen Fenerbahçe'ye 4 milyon euro ve bir oyuncu teklif ettiği yazılırken, Nani'nin Fenerbahçe'den aldığı yıllık ücretin sorun olabileceği bildirildi.

Portekiz Milli Takımı'nın EURO 2016'da son 16 turuna kalmasına iki golle katkıda bulunan Nani'nin adı Atletico Madrid, Inter, Liverpool ve eski kulübü Manchester United ile anılıyor.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr


İşte biten transferler!

Haberin Devamı
YORUM YAZ