MENÜ

Fenerbahçeli futbolculardan Mink Emir'e büyük jest!

Geçtiğimiz günlerde Elazığ'da 6.8 meydana gelen depremde minik Emir, göçük altından kurtarıldı ve Emir'in Fenerbahçe taraftarı olduğu öğrenildi. Fenerbahçeli futbolcular, Emir ile görüntülü arama gerçekleştirdi. Altay Bayındır ile başlayan görüntülü konuşmaya ilerleyen dakikalarda Zanka, Ferdi Kadıoğlu, Rodrigues, Deniz Türüç, Sadık Çiftpınar, Jailson ve Gustavo katıldı. Altay Bayındır'ın başka kiminle konuşmak istersin? sorusuna Vedat Muriç orada mı? diye soran Emir, Kosovalı golcü ile buluşturuldu. Fenerbahçe, bu görüntüleri sosyal medya hesabından ''Bizim için çok kıymetlisin, Geçmiş olsun Emir!'' notuyla paylaştı. İşte o görüntüler...

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası göçük altında kalan Fenerbahçeli Emir, kurtarıldı. Minik Emir'in sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olduğu öğrenilince Sarı - Lacivertli futbolcular tarafından Emir'e güzel bir jest yapıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli futbolcular, hastanede tedavi gören minik Emir ile görüntülü bir konuşma gerçekleştirdi. Altay Bayındır ile başlayan görüntülü konuşmaya ilerleyen dakikalarda Zanka, Ferdi Kadıoğlu, Rodrigues, Deniz Türüç, Sadık Çiftpınar, Jailson ve Gustavo katıldı. Daha sonrasında Vedat Muriç orada mı? diye soran Emir'in isteği gerçekleşti ve Kosovalı golcü, Emir ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

İşte Fenerbahçeli Emir'in ve futbolcuların o anları...

YORUM YAZ