MENÜ

Fenerbahçeli futbolcular coştu! "Fenerli olmayan kimse bilemez"

Fenerbahçe, BB Erzurumspor'u 3-0 yenerek çıkışını sürdürdü. Sarı-lacivertliler rakibi karşısında aldığı 3 puanla 35 puana yükseldi ve liderlik koltuğuna ortak oldu. Fenerbahçe - BB Erzurumspor maçının ardından Fenerbahçeli futbolcular büyük coşku yaşadı. Yaşanan galibiyet sevinci takım otobüsüne de taşındı. Fenerbahçe YouTube kanalından canlı olarak ekrana gelen görüntülerde Mert Hakan Yandaş takımı coşturdu. Hem performansı hem de attığı golle göz dolduran Mert Hakan Yandaş, yaptığı tezahüratlarla takım arkadaşlarını adeta coşturdu. Fenerbahçe otobüsündeki yaşanan coşkuya Caner Erkin, Ozan Tufan, Gökhan Gönül, Sadık Çiftpınar da katıldı. İşte Fenerbahçe taraftarını da mest eden o görüntüler...

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, BB Erzurumspor'u 3-0 yenerek çıkışını sürdürdü. Sarı-lacivertliler rakibi karşısında aldığı 3 puanla 35 puana yükseldi ve liderlik koltuğuna ortak oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - BB Erzurumspor maçının ardından Fenerbahçeli futbolcular büyük coşku yaşadı. Yaşanan galibiyet sevinci takım otobüsüne de taşındı. Fenerbahçe YouTube kanalından canlı olarak ekrana gelen görüntülerde Mert Hakan Yandaş takımı coşturdu.

Hem performansı hem de attığı golle göz dolduran Mert Hakan Yandaş, yaptığı tezahüratlarla takım arkadaşlarını adeta coşturdu. Fenerbahçe otobüsündeki yaşanan coşkuya Caner Erkin, Ozan Tufan, Gökhan Gönül, Sadık Çiftpınar da katıldı.

İşte Fenerbahçe taraftarını da mest eden o görüntüler...

YORUM YAZ