MENÜ

Fenerbahçe'den Zeljko Obradovic paylaşımı!

Fenerbahçe'nin, efsane koç Zeljko Obradovic'in Sarı - Lacivertli kulüpten ayrılığını açıklaması spor dünyasında gündem oldu. Yaşanan ayrılığa çok sayıda tepki ve değerlendirme gelirken Zeljko Obradovic Twitter'da TT oldu. Fenerbahçe ise sosyal medya hesabından koç Obradovic için bir paylaşım yaptı. Paylaşıma ''Biz her zaman birlikteyiz... Her şey için teşekkürler Zeljko Obradovic!'' notunu düşen Sarı - Lacivertlilerin paylaşımı büyük ilgi gördü. İşte o gönderi...

Fenerbahçe'nin dün itibariyle Zeljko Obradovic'in kulüpten ayrıldığını açıkladı. Efsane koç Zeljko Obradovic'in bu kararı sadece Fenerbahçe taraftarının değil tüm spor severlerin gündemine oturdu.

Haberin Devamı

Yaşanan ayrılık sonrası Zeljko Obradovic Twitter'da TT olurken, bu durum beraberinde birçok yorum ve değerlendirmeyi de getirdi. Sarı - Lacivertli ekibinse sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım kısa sürede büyük etkileşim aldı.

Fenerbahçe, baş antrenör Zeljko Obradovic için bir gönderi hazırlayarak '' Biz her zaman birlikteyiz... Her şey için teşekkürler Zeljko Obradovic!' notuyla paylaştı.

YORUM YAZ