MENÜ

Fenerbahçe'den taraftarı heyecanlandıran bir paylaşım daha!

Fenerbahçe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftarını heyecanlandırdı. Sarı lacivertli ekip, sezonun ilk yarısında Kadıköy'de oynanacak mücadelelerde çalınmasını muhtemel 7 gol şarkısından 4 tanesini futbolcularına seçtirdi ve 4 şarkının oylamasını taraftara bıraktı. Fenerbahçe, anketi Twitter hesabından paylaşarak bir video yayınladı. İşte o video...

Fenerbahçe'den taraftarı heyecanlandıran bir paylaşım daha geldi. Sezonun ilk yarısında Kadıköy'de oynanacak olan mücadelelerde çalacak 7 gol şarkısı seçen sarı lacivertli ekip, 4 tanesini futbolculara seçtirdi.

Haberin Devamı

Futbolcuların seçtiği 4 şarkıyı taraftarın oylamasına bırakan Kanarya, bu fikri sosyal medya hesabından yaptığı bir videolu paylaşımla duyurdu.

'' Fenerbahçemizin sezonun ilk yarısında evimizde oynayacağı maçlardaki gol şarkısını, Takımımız ve taraftarlarımız birlikte seçiyor! Futbolcularımız belirlenen 7 şarkıdan 4 tanesini sizin için seçti, şimdi oy verme zamanı, gol şarkımız hangisi olsun? '' notuyla paylaşılan gönderi kısa sürede yoğun ilgi gördü.

YORUM YAZ