MENÜ

Fenerbahçe'den son dakika Ocak'ta transfer bombası! 4 mevkiye birden...

Kadrosunu 18 yeni isimle takviye eden F.Bahçe, arayı da boş geçmeyecek. Sarı-lacivertliler dört mevkii için girişimlerde bulunuyor. Visca yine gündemde…

Fenerbahçe'den son dakika Ocak'ta transfer bombası! 4 mevkiye birden...

Fenerbahçe transferde hız kesmeyi düşünmüyor. Sezona 18 yeni transferle giren sarı-lacivertliler, devre arasında da önemli takviyeler planlıyor. Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; “En önemli görevimiz Erol Bulut’a yardımcı olmak” diyen sportif direktör Emre Belözoğlu, şampiyonluk yolunda hocanın elini daha da güçlendirmek için yoğun mesai harcıyor. Fenerbahçe’nin öncelikle sağ açık ve stoper olmak üzere en az 4 mevkii için şimdiden yoğun girişimlerde bulunduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

İki isim gidecek

Gerçek mevkii sağ açık olan Sinan Gümüş dışında bu pozisyonda Valencia ve Thiam’ı deneyen Erol Bulut’un isteği üzerine başlatılan çalışmada öne çıkan isimler Edin Visca ile Andriy Yarmolenko. Üzeri çizilen Dirar ise devre arasında gönderilecek. Fenerbahçe ayrıca stoper, on numara ve golcü takviyeleri için de temaslarda bulunuyor. Bulut’un Serdar ve Lemos’u yedekleyecek bir isim alınması hâlinde Sadık’ı da gözden çıkardığı belirtiliyor.

YORUM YAZ