MENÜ

Fenerbahçe'den ses getiren 3 Temmuz paylaşımı: Tartışmaya kapalı!

Fenerbahçe 3 Temmuz'un yıldönümünde sosyal medya hesabından yine ses getiren bir paylaşıma imza attı. Sarı-lacivertlilerin "#3TemmuzTartışmayaKapalı" etiketiyle yayınladığı görüntülerde o dönemde verilen mücadeleden görüntüler yer aldı. Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un açıklamalarının da yer aldığı videoda "3 Temmuz 2011'de başlayan kumpas, yerle bir oldu. 27 Aralık 2021'de camiamızın hukuk önünde TERTEMİZ olduğu kanıtlandı. Onur ve hukuk mücadelemizi kazandık! Bugün 3 Temmuz 2022! Bugün biz, hesap vereceklerden hesap soruyoruz! ve haykırıyoruz! #3TemmuzTartışmayaKapalı" ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe 3 Temmuz'un yıldönümünde sosyal medya hesabından yine ses getiren bir paylaşıma imza attı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin "#3TemmuzTartışmayaKapalı" etiketiyle yayınladığı görüntülerde o dönemde verilen mücadeleden görüntüler yer aldı.

Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un açıklamalarının da yer aldığı videoda "3 Temmuz 2011'de başlayan kumpas, yerle bir oldu. 27 Aralık 2021'de camiamızın hukuk önünde TERTEMİZ olduğu kanıtlandı. Onur ve hukuk mücadelemizi kazandık! Bugün 3 Temmuz 2022! Bugün biz, hesap vereceklerden hesap soruyoruz! ve haykırıyoruz! #3TemmuzTartışmayaKapalı" ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZ