MENÜ

Fenerbahçe'den Galatasaray'a asrın çalımı!

Galatasaray'ın gözdesi Kevin Prince Boateng'in menajeri İstanbul'a geldi. Ancak menajer Sarı kırmızılılar'la değil, Fenerbahçe'yle görüşüyor.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a asrın çalımı!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, Ganalı oyuncu Kevin-Prince Boateng’in menajeri ile İstanbul’da bir araya geldi.

Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Transfer sezonunun açılmasıyla art arda yıldız isimleri kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde, sportif direktör Giuliano Terraneo’nun son olarak Kevin-Prince Boateng’in menajeri ile İstanbul’da transfer görüşmesi gerçekleştirdiği belirtildi.

Portekizli yıldız Nani’nin transferinin hemen ardından menajeri ile görüşülen 28 yaşındaki Boateng, Alman ekiplerinden Schalke 04’de forma giyiyor.


Fenerbahçe'de bir ayrılık daha!


Başarılı orta saha oyuncusunun kariyerinde Tottenham, Borussia Dortmund, Portsmouth, Genoa ve Milan bulunuyor. Alt kategorilerde Almanya Milli Takımı forması terleten Boateng, ardından milli takım tercihini Gana’dan yana kullanmıştı. Başarılı oyuncunun adı Galatasaray’la da anılıyordu.


Boateng'in menajerinin dün akşam Nani ve beraberindekileri İstanbul'a getiren özel uçakta olduğu ortaya çıktı. Eduardo Crnjar, Nani'nin menajeri ile uçakta çektirdiği bir fotoğrafı da twitter hesabından paylaştı.

Bu olayların yanı sıra Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, medya hesabından Robben ve Boateng isimlerine itibar edilmemesini söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ