MENÜ

Fenerbahçe'den Bursaspor'un iki yıldızına kanca

Sarı-Lacivertliler, stoper Ertuğrul Ersoy ve sol bek Cengiz Umut Meraş’ı bitirmek için harekete geçti. Oyuncularla görüşen Comolli, Timsah’la masaya oturmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'den Bursaspor'un iki yıldızına kanca

Fenerbahçe’de flaş yabancı transferleri gündemdeki sıcaklığını korurken bir yandan maliyeti düşük, potansiyelli yerliler için de çalışmalar devam ediyor. Ersun Yanal ve Ali Koç’un onayı doğrultusunda Bursa’dan Cengiz Umut Meraş ile Ertuğrul Ersoy’un transfer edilmesi gündeme geldi.Sportif Direktör Damien Comolli, iki futbolcu için devreye girdi. Bursaspor’un 7 milyon TL istediği sol bek Umut’un yanı sıra kulübünün 750 bin Euro fesih bedeli istediği Ertuğrul’la görüşen Fransız spor adamı iki oyuncuya da tekliflerini bildirdi.

Haberin Devamı

Mirsad Türkcan devrede

Ertuğrul’un adı bir süredir İtalyan takımlarıyla anılırken, Umut Meraş için ise Beşiktaş devredeydi. Sarı-Lacivertliler’in, önümüzdeki yıllarda düşürülmesi planlanan yabancı sayısını da göz önünde bulundurarak her iki oyuncuyu da kadroya katmak istediği ifade edildi. Ertuğrul’un menacerliğini yapan ve Ali Koç’a yakınlığıyla bilinen Mirsad Türkcan’ın bu transferde etkin rol oynaması bekleniyor.

YORUM YAZ