MENÜ

Fenerbahçe'de yeni dönem... "En az 3 sene..."

Fenerbahçe haberi | Erol Bulut ile yollarını ayıran Fenerbahçe, sportif direktör Emre Belözoğlu'nu takımın başına getirdi. Sarı-lacivertliler, Süper Lig'de sergilediği futbol ve aldığı sonuçlarla tatmin etmemiş teknik direktör Erol Bulut hedef tahtasına konulmuştu. Erol Bulut ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Sarı-lacivertlilerde, Emre Belözoğlu dönemi başladı. Fanatik.com.tr editörü Hakan Ateşler, Fenerbahçe'deki yeni dönemi Fanatik TV'ye yorumladı.

Fenerbahçe, sportif direktör Emre Belözoğlu'nu takımın başına getirdi. Sarı-lacivertliler, Süper Lig'de sergilediği futbol ve aldığı sonuçlarla tatmin etmemiş teknik direktör Erol Bulut hedef tahtasına konulmuştu.

Haberin Devamı

Erol Bulut ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Sarı-lacivertlilerde, Emre Belözoğlu dönemi başladı.

Fanatik.com.tr editörü Hakan Ateşler, Fenerbahçe'deki yeni dönemi Fanatik TV'ye yorumladı.

Fenerbahçe'nin Emre Belözoğlu ile uzun dönem anlaşma yapması gerektiğini ifade eden Hakan Ateşler, "Bu anlaşmanın en az 3 sene olması ve artık Fenerbahçe'nin kesin bir yola girmesi gerekiyor. Bu yola girilmezse yeni teknik direktör getirilirse takıma alışması, oyuncuları tanıması zaman alacaktır ve yıpratıcı olacaktır. Bu durum Fenerbahçe'de kriz yaratabilir. Maddi olarak da kriz oluşabilir" dedi.

YORUM YAZ