MENÜ

Fenerbahçe'de Volkan Demirel ve Pelkas'ın doğum günü kutlandı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. İdman öncesi Volkan Demirel ve Pelkas'a sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Fenerbahçe'de Volkan Demirel ve Pelkas'ın doğum günü kutlandı

Can Bartu Tesisleri'nde saat 11.30'da başlayan ve teknik direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleşen antrenmanda ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışması yapıldı. Çift kale maçla devam eden antrenman, bireysel çalışmalarla noktalandı. Diego Perotti, Serdar Aziz ve Mame Thiam antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Sinan Gümüş gribal enfeksiyon sebebiyle idmanda yer almadı.

Haberin Devamı

Antrenman öncesi sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Yardımcı antrenör Volkan Demirel ve futbolcu Dimitris Pelkas'ın doğum günü kutlandı. Doğum günleri takımın izin yaptığı günlere denk gelen Demirel ve Pelkas için idman öncesi pasta kesildi. İkili bu jestten dolayı teknik heyete ve futbolculara teşekkür etti.

Fenerbahçe, 2 Kasım Pazartesi günü Antalya Stadyumu'nda oynanacak Fraport-TAV Antalyaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çalışma ile sürdürecek.

DHA

Fenerbahçede Volkan Demirel ve Pelkasın doğum günü kutlandı

Fenerbahçede Volkan Demirel ve Pelkasın doğum günü kutlandı

YORUM YAZ