MENÜ

Fenerbahçe'de Vedat Muriç gündemi: Bu kadar aptalca kural mı olur?

Fenerbahçe'nin Kosovalı forveti Vedat Muriç, Gaziantep FK maçı ardından gündem oldu. Kart sınırında olan Muriç, dakika 80 ve 90+5'te gördüğü kartlarla oyun dışı kalması, futbolseverlerin aklında soru işaretleri oluşturdu. Gazetemiz yazarı Ali Ece, yaşananları NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendirdi. Ali Ece, ''Bunu ilk yapanda Vedat Muriç değil. Son yapanda o olmayacak. Bu kadar aptalca kural mı olur?'' yorumunu yaptı.

Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK'ye konuk oldu ve sahadan 2-0 galip ayrıldı. Ancak karşılaşmada sarı kart sınırında olan Kosovalı forvet Vedat Muriç'in 80 ve 90+5'de gördüğü kartlarla oyun dışı kalması, adeta gündem oldu.

Haberin Devamı

Gazetemiz yazarı Ali Ece, Vedat Muriç'in oyun dışı kalmasını NTV'de değerlendirdi. Ali Ece, ''Bu kural 2011/12 sezonunda geldi. Oyuncuya resmen seçme ve manipüle etme hakkı veriyorsun. Bunu ilk yapanda Vedat Muriç değil, son yapanda o olmayacak. Buna rağmen 7-8 yıldır bu kadar fazla tartışılan kuralı değiştirmekle yükümlü olup değiştirmeyen kişi veya kişiler inşallah 6222 gençle aynı spor salonunda kalırsınız. Kurallar futbolun önünü açmak için var. Hangi oyuncu bu durumu ben bilerek yaptım diye itiraf eder? Bu kadar aptalca kural mı olur?'' dedi.

YORUM YAZ