MENÜ

Fenerbahçe'de tüm takım Emre Belözoğlu'na koştu! Flaş Erol Bulut detayı...

Süper Lig’de 10 maçtır gol atamayan ve eleştiri oklarının hedefi olan Mbwana Samatta, suskunluğunu Denizlispor karşısında bozdu. Golün ardından büyük bir sevinç yaşayan Tanzanyalı ve tüm takım, yeni hocaları Emre Belözoğlu'na koştu. Fenerbahçeli futbolcuların gol sevincini Emre Belözoğlu ile paylaşması Erol Bulut ile ilgili ilginç bir detayı da ortaya çıkardı.

Fenerbahçe'de tüm takım Emre Belözoğlu'na koştu! Flaş Erol Bulut detayı...

Sezon başında Aston Villa’dan büyük ümitlerle transfer edilen Mbwana Samatta, Denizlispor karşısında suskunluğunu bozdu. Süper Lig’de 10 maçlık bir gol orucuna giren Samatta, Denizlispor ağlarını sarstı ve ligdeki 5. golünü kaydetti. Fenerbahçe'de tüm futbolcular, Samatta'nın golünden sonra büyük bir sevinç yaşadı ve Emre Belözoğlu'na koştu.

Haberin Devamı

Samatta’nın kötü günlerinde ona her zaman sahip çıkan Belözoğlu, “Onun kalitesi tartışılmaz. Hem ben hem de tüm takımımız ona güveniyor” derken, kafasındaki oyun sisteminde de forvette Samatta’yı oynatmayı planladığı gelen haberler arasında. Genç hocanın deneyimli forvetin oynayarak ilk geldiği günkü formuna ve özgüvenine kavuşacağına inandığı kulübe yakın kaynaklar tarafından yüksek sesle konuşuluyor.

Haberin Devamı

Erol Bulut detayı

Fenerbahçeli futbolcuların Samatta'nın attığı gol sonrası Emre Belözoğlu'na koşması eski teknik direktör Erol Bulut ile ilgili ilginç bir detayı da ortaya çıkardı. Sarı Lacivertli ekip futbolcularının geride kalan haftalarda Erol Bulut'la hiç takım halinde gol sevinci yaşamamaları dikkat çekti.

Fenerbahçede tüm takım Emre Belözoğluna koştu Flaş Erol Bulut detayı...

Sadece Mert Hakan Yandaş...

Süper Lig'in 18. haftasında Erzurumspor'u deplasmanda 3-0 mağlup eden Fenerbahçe'de skor perdesini açan isim olan Mert Hakan Yandaş, sevincini Erol Bulut ve teknik ekip ile paylaşmıştı. Haftalar sonra Fenerbahçeli futbolcular gol sevincini teknik heyete koştu.

Fenerbahçede tüm takım Emre Belözoğluna koştu Flaş Erol Bulut detayı...

YORUM YAZ