MENÜ

Fenerbahçe'de tüm gözler eski başkan Aziz Yıldırım'da

TFF başkanı Nihat Özdemir, "9 yıldır şike olayına rstlamadık" dedi, Fenerbahçe başkanı Koç, Özdemir’e sert yanıt verip, “Eminim ki Aziz Yıldırım’ın da bu konuyla ilgili tez zamanda açıklamaları olacaktır” diye konuştu. Tüm gözlerin üzerine çevrildiği Yıldırım'ın son tartışmaların ardından uzun süredir devam eden sessizliğini bozup bozmayacağı merak ediliyor. Ancak Yıldırım’ın, camia içinde daha büyük sıkıntılar yaşanmaması adına konuşmayacağı öne sürülüyor.

Fenerbahçe'de tüm gözler eski başkan Aziz Yıldırım'da

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, “2010-11 sezonunda birçok kulüple ilgili şike tartışmaları olmuştur. 9 yıldır şike olayına rastlamadık” açıklaması, önceki gün büyük bir tartışmanın başlamasına sebep olmuştu. Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy’un kendisini hedef alan açıklamaları sonrası, “2010-11’le ilgili kulüp ismi belirtmedim. Fenerbahçe yönetimi tarafından konunun saptırılması rezalettir” diyen Özdemir’e bu kez aynı günün gecesinde Sarı-Lacivertliler’in Başkanı Ali Koç cevap verdi. Özdemir’i sert şekilde eleştiren Koç, şike sürecinde büyük bir mücadele verdiğini belirten Aziz Yıldırım için “Bu sözler aslında sadece Fenerbahçe camiasında değil, o dönem kulübümüzün liderliğini yapan başkanımız Sayın Aziz Yıldırım yani Nihat Bey’in dostu olan, aslında ona karşı da yapılmış büyük bir saygısızlıktır. Eminim ki başkanımız Aziz Yıldırım’ın da bu konuyla ilgili tez zamanda açıklamaları olacaktır” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

En büyük mağdurlardan

Bu sözlerin ardından tüm gözler bir anda başkanlık yarışını son seçimde Ali Koç’a kaybettikten sonra hiç kamuoyuna konuşmayan Yıldırım’a çevrildi. Uzun süredir sessizliğini koruyan, 3 Temmuz sürecinde hapse giren ve bu konunun en büyük mağdurlarından biri olan Yıldırım’ın, her şeye rağmen camia içinde daha büyük sıkıntılar yaşanmaması adına konuşmayacağı öngörülüyor. Ancak tartışmaların daha da alevlenmesi durumunda Yıldırım’ın, suçlamalara yanıt verebileceği de gelen haberler arasında yer alıyor.

YORUM YAZ