MENÜ

Fenerbahçe'de transfer: Bugün imzayı atar!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla deva eerken sarı-lacivertiler yeni sezon öncesi yapacağı kamp çalışmalarının programını da resmen açıkladı. Fenerbahçe transfer sezonunun açılmasıyla birlikte Murat Sağlam ve Max Kruse'u kadrosuna katmıştı. Emre Belözoğlu transferi de resmi olarak açıklanmadı ancak tecrübeli futbolcunun takıma katılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fanatik TV'de konuşan muhabirimiz Yusuf Dursun, Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Fenerbahçe transfer sezonunun açılmasıyla birlikte Murat Sağlam ve Max Kruse'u kadrosuna katmıştı. Emre Belözoğlu transferi de resmi olarak açıklanmadı ancak tecrübeli futbolcunun takıma katılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fanatik TV'de konuşan muhabirimiz Yusuf Dursun, Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe için yeni sezonun başladığını ancak sıkıntılı başladığını ifade eden Yusuf Dursun, "Fenerbahçe birkaç yıldır maalesef tam kadro çalışamıyor. Topuk Yaylası'nda yapılacak olan antrenman büyük ihtimalle genç ağırlıklı olacak" dedi.

Emre Belözoğlu transferinde yaşanan son gelişmeleri aktaran Yusuf Dursun, "Büyük ihtimalle bugün KAP'a bildirilir ve imza atılır." dedi.

Volkan Demirel'in son durumuyla ilgili konuşan muhabirimiz, "Volkan Demirel'i arayan soran yok" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'deki transfer durumunu da yorumlayan Yusuf Dursun, "Transfer için UEFA'dan haber bekleniyor. Listede iyi isimler var." dedi.

YORUM YAZ