MENÜ

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışı devam ediyor

Fabio Capello, Mireca Lucescu, Luciano Spaletti, Roberto Di Matteo, Aykut Kocaman, Sinisa Mihajlovic... Fenerbahçe'nin gündeminde birçok hoca adayı var ancak henüz somut bir gelişme yaşanmadı, bekleyiş sürüyor.

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışı devam ediyor

İsmail Kartal ile yolların ayrılacağı açıklandıktan sonra Aziz Yıldırım’ın ilk işi, Giuliano Terraneo’yu sportif direktörlüğe getirmek olmuştu. Terraneou’yu tanıyan İtalyan gazeteciler, “Yüzde 90 ihtimalle yeni teknik adamı vatandaşları arasından seçer” demişti.

Bunun üzerine ortaya Capello, Spaletti, Di Matteo gibi isimler atıldı. Bir yandan da Aziz Yıldırım’ın takımın başında görmeyi çok istediği Mireca Lucescu için yeniden girişimlere başladığı öne sürüldü. Yönetime dönüş yapan, başkanın kardeşi Ali Yıldırım’ın Aykut Kocaman ile yemek yemesi üzerine listeye Kocaman da eklendi.

İtalyanlar’dan da son olarak Sinisa Mihajlovic’in, Fenerbahçe’nin gündeminde olduğu yönünde bir iddia geldi. Ancak halen yönetimden bu konuda net bir açıklama yok. Sportif direktör Terraneo’nun temaslarını sürdürdüğü belirtiliyor, taraftarlar merakla yeni sezon takımın başına geçecek hocayı bekliyor.

Berlusconi’yle masaya oturdu

Sampdoria’dan istifa eden Sinisa Mihajlovic’in Fenerbahçe’nin başına geçeceği iddiası dünün en flaş gelişmesiydi. Mihajlovic, Terraneo 1998 yılında Lazio’nun sportif direktörü olduktan sonra bu kulübe transfer olmuştu. İkilinin iyi dost oldukları ve Terraneo’nun Sırp hocayla da temasa geçme ihtimalinin yüksek olması bu görüşmenin ihtimalini yüksek kılıyordu.

Ancak dün akşam İtalya’dan gelen haber bu işin de zora girdiğini gösterdi. Çünkü Mihajlovic, dün akşam İtalyan devi Milan’ın başkanı Silvio Berlusconi’yle masaya oturdu. Tarafların yaptığı görüşmenin detayları açıklanmasa da Çizme basınında Mihajlovic’in, Milan’a imzaya yakın olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ