MENÜ

Fenerbahçe'de son dakika | Yıldız bir santrafor getirmeyi planlıyorlar!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda golsüz eşitlikle biten ilk maçın rövanşında Dinamo Kiev’i konuk etti. normal süresi 1-1'lik eşitlikle geçen mücadeleden uzatma bölümünde yediği gol ile 2-1 mağlup ayrıldı. Öte yandan Fenerbahçe, Süper Lig’in yeni sezon yapılanmasına devam ediyor. Fanatik Gazetesi Muhabiri Yusuf Dursun, Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda golsüz eşitlikle biten ilk maçın rövanşında Dinamo Kiev’i konuk etti. normal süresi 1-1'lik eşitlikle geçen mücadeleden uzatma bölümünde yediği gol ile 2-1 mağlup ayrıldı. Öte yandan Fenerbahçe, Süper Lig’in yeni sezon yapılanmasına devam ediyor. Fanatik Gazetesi Muhabiri Yusuf Dursun, Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Haberin Devamı

Yusuf Dursun: ‘’Fenerbahçe’de Jesus’ta çare olamadı, Şampiyonlar Ligi’ne maalesef bu sene de giremediler. Dinamo Kiev’e sahasında 2-1 yenilerek elendiler. Şimdi gözler artık Avrupa Ligi’ne çevrildi, transferler devam ediyor. Defansa Peres’i kattılar ama Fenerbahçe’nin en önemli hareketi santraforda olacak. Bir müddet sonra çok yıldız bir santrafor getirmeyi planlıyorlar. Çalışmalar sürüyor, 10 yeni transfer geldi ve 10 oyuncu gitti. Önümüzde Avrupa Ligi var, Fenerbahçe bu lige devam mı edecek yoksa veda mı edecek? Sarı-Lacivertliler için en önemli olay Türkiye Ligi şampiyonluğu. Mutlaka o şampiyonluğu istiyorlar ve ona göre transferler yapıldı. Ancak Şampiyonlar Ligi’nde büyük bir hayal kırıklığı yaşandı.’’ dedi.

YORUM YAZ