MENÜ

Fenerbahçe'de son dakika! İşte Fenerbahçe soyunma odasında yaşananlar...

Fenerbahçe'de Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası soyunma odasında neler yaşandı? Süper Lig'in 12. haftasında evinde ağırladığı Yeni Malatyaspor'a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe, tarihinde ilk kez Kadıköy'de art arda 3 lig maçını kaybetti. Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrası Fenerbahçe soyunma odasında konuşulan detaylar ortaya çıktı...

Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçı sonrası sarı lacivertlilerin soyunma odasında konuştuğu detaylar ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Yeni Malatyaspor'a 3-0'lık skorla kaybeden Fenerbahçe'de kötü geçen gecenin ardından soyunma odasında üzüntünün yanı sıra birliktelik ve geleceğe yönelik birbirine söz veren bir oyuncu grubunun olduğu öğrenildi.

Takımın tecrübeli isimleri 'Bu gece yaşananlar hiçbir şekilde kabul edilemez. Bunun sorumlusu da bizzat ve sadece biziz' dedi.

Sadece saha içi performansı değil antrenmanlarda da daha iyi olmaları gerektiğini ifade eden Sarı-lacivertli oyuncular, bu şekilde devam etmeyecekleri konusunda birbirlerine ve teknik direktör Erol Bulut’a söz verdi.

Kaynak: Hürriyet

YORUM YAZ