MENÜ

Fenerbahçe'de son dakika! Galatasaray derbisi kaderini belirleyecek!

Son dakika Fenerbahçe haberi... Süper Lig'de son üç haftada aldığı mağlubiyetle eleştiri oklarının hedefi olan Fenerbahçe'de Trabzonspor mağlubiyetiyle başlayan kötü gidişat Alanyaspor ve Konyaspor mağlubiyetleriyle devam etti. Sakatlıklarla da başı dertte olan Sarı-lacivertliler, Konyaspor deplasmanında Valencia, Gustavo ve Altay'dan bir süre yararlanamayacak. Fanatik Gazetesi Muhabiri Yusuf Dursun, Fenerbahçe'deki son gelişmeleri ve eleştirilere maruz kalan Pereira'daki son durumu Fanatik TV'ye aktardı.

Fenerbahçe son dakika haberi... Süper Lig'de son üç haftada aldığı mağlubiyetle eleştiri oklarının hedefi olan Fenerbahçe'de Trabzonspor mağlubiyetiyle başlayan kötü gidişat Alanyaspor ve Konyaspor mağlubiyetleriyle devam etti. Sakatlıklarla da başı dertte olan Sarı-lacivertliler, Konyaspor deplasmanında Valencia, Gustavo ve Altay'dan bir süre yararlanamayacak.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi Muhabiri Yusuf Dursun, Fenerbahçe'deki son gelişmeleri ve eleştirilere maruz kalan Pereira'daki son durumu Fanatik TV'ye aktardı.

Fenerbahçe'de morallerin bozuk olduğunu ifade eden Yusuf Dursun, "Valencia, Gustova takımdan bir süre uzak kalacak, Altay ise 3 ay yok. Sakatlıklar Pereira'nın işini zorlaştırıyor ve üzerinde büyük bir baskı var. Avrupa Ligi'nde oynanacak maç ve ligdeki Kayserispor maçı ile Galatasaray derbisi Pereira'nın kaderini belirleyecek." dedi.

Vitor Pereira'nın Ali Koç'a takımın düzeleceğini söylediğini ifade eden Yusuf Dursun, "Fenerbahçe, toparlanmak için milli arayı bekliyor. Aranın ardından oynanacak Galatasaray derbisiyle tekrar moral bulmak istiyorlar. Ali Koç tartışılıyor ancak bırakması söz konusu değil. Pereira'nın da istifa etme durumu yok. Bir süre daha bekleyecekler." dedi.

YORUM YAZ