MENÜ

Fenerbahçe'de sola Darri, sağa Lowe

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, sol kanat için Karagümrük’ten Brahim Darri ile büyük oranda anlaşmıştı. Şimdi de sağ kanat için İngiliz basınından Jamal Lowe iddiası geldi. Kanarya’nın, 26 yaşındaki İngiliz kanat ile ilgilendiği öne sürüldü

Fenerbahçe'de sola Darri, sağa Lowe

Fenerbahçe, kanatlara yapacağı takviyelerin çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, Fatih Karagümrük ile Süper Lig’e yükselen Brahim Darri’yi yakında açıklayacak. Sol kanadı Darri’ye emanet edecek olan Sarı-Lacivertliler’de, sağ kanat için de flaş bir isim gündeme geldi. İngiliz basını, İngiltere Championship ekiplerinden Wigan forması giyen Jamal Lowe ile Kanarya’nın ilgilendiğini yazdı.

Haberin Devamı

26 yaşındaki yıldız ile bir yandan da Fulham, Sheffield Wednesday ve Huddersfield’ın temas içerisinde olduğu öğrenildi. Ancak kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe’de, Erol Bulut’un listesinde İngiliz futbolcunun olduğu öğrenildi. Bu doğrultuda Sarı-Lacivertliler’in, Lowe için maliyet araştırmasına başlayacağı belirtildi. Yıldız sol kanat oyuncusu, bu sezon çıktığı 48 karşılaşmada 6 kez rakip fileleri havalandırmış ve 5 de gol pası verdi.

YORUM YAZ