MENÜ

Fenerbahçe'de sol bek krizi! Kasımpaşa maçı öncesi kafa karıştıran paylaşım

Süper Lig'in 16. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Fenerbahçe'de sol bek krizi yaşandı. Caner Erkin ve Filip Novak gibi tecrübeli oyuncuları kadrosunda bulunduran Sarı Lacivertli ekip, iki futbolcusundan da Kasımpaşa deplasmanında yararlanamadı. Erol Bulut, tercihini Sadık Çiftpınar'dan yana kullanırken Sarı Lacivertli ekibin öğlen saatlerinde yaptığı bir paylaşım kafaları karıştırdı.

Fenerbahçe'de sol bek krizi! Kasımpaşa maçı öncesi kafa karıştıran paylaşım

Süper Lig’in 16. haftasında Kasımpaşa’ya konuk olan Fenerbahçe’de sol bek krizi yaşandı. Hastalığı devam eden Caner Erkin maç kadrosunda yer almazken ilk 11'de Filip Novak'ın olması bekleniyordu. Sarı Lacivertli ekibin ilk 11'i belli olduğunda ise Fenerbahçeli taraftarlar şaşkına döndü.

Haberin Devamı

Sarı Lacivertli ekibin öğlen saatlerinde resmi Twitter hesabından yaptığı maç anonsunda yer alan Filip Novak, maç kadrosuna alınmadı. Fenerbahçeli taraftarlar, Erol Bulut'un Sadık tercihi sonrası 'Filip Novak kadroda neden yok?' sorusuna yanıt ararken Çek oyuncunun ağrılarının artması nedeniyle maç kadrosunda olmadığı öğrenildi.

Fenerbahçede sol bek krizi Kasımpaşa maçı öncesi kafa karıştıran paylaşım

Maç tanıtımında yer alan Novak'ın kadroda olmaması Fenerbahçeli taraftarları şaşırttı.

YORUM YAZ