MENÜ

Fenerbahçe'de son dakika transfer haberleri - Fb transfer 3 Ağustos Cuma

Fenerbahçe'de gözler Benfica ile oynanacak Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu maçına çevrildi. Taraftar ise yapılacak transferleri merakla bekliyor. Peki Fenerbahçe transfer yapacak mı? Soldado'nun yanına yeni golcü alıncak mı? İşte 3 Ağustos Cuma son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

Fenerbahçe'de son dakika transfer haberleri - Fb transfer 3 Ağustos Cuma

3 Ağustos Cuma Fenerbahçe transfer haberleri taraftar tarafından büyük merak konusu. Benfica ile Şampiyonlar Ligi ön eleme turu maçına çıkacak sarı-lacivertlilerde transferlerin bu karşılaşmanın sonucuna göre yapılması gündeme geldi. Özellikle golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündeminde yeni isimler var. İşte son dakika Fenerbahçe transfer haberleri ve detaylar...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN GÖZDESİNİ BEŞİKTAŞ İSTİYOR

Adı uzun bir süredir Fenerbahçe'yle birlikte anılan Meksikalı stoper Diego Reyes ile ilgili Marca gazetesinden gündem yaratacak bir iddia geldi. Porto ile olan sözleşmesi sona eren Meksikalı stoper Diego Reyes'in adı uzun bir süredir Fenerbahçe ile birlikte anılıyordu. Sarı Lacivertli yönetimin bonservisi elinde olan Meksikalı defans oyuncusunu kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edilmişti. Çıkan bu dedikoduların ardından hem Reyes hem de menajeri Matias Bunge'den konuyla ilgili açıklamalar gelmişti.

L'équipe gazetesine konuşan Bunge, oyuncusunun Bordeaux'ya yakın olduğu söylerken şu ifadeleri kullanmıştı: "Açıkçası Bordeaux'nun bize sunduğu proje ilgimizi çekiyor. Açıkçası Bordeaux'nun bize sunduğu proje ilgimizi çekiyor."

Haberin Devamı

Reyes de dün yaptığı açıklamada kariyerine bir Avrupa kulübünde devam etmek istediğini söylemişti. Sponsorunun ürün lansmanına katılan yıldız futbolcu, bazı tekliflerin masasında olduüğunu doğrulamıştı. Meksikalı defans oyuncusu, geçtiğimiz günlerde eski takımı Club America formasıyla tribünde maç izlemesinin hatırlatılması üzerine ise Meksika'ya dönmeyi düşünmediğini belirtmişti. Başarılı stoperin transfer sürecine yönelik bir iddia ise İspanyolların dünyaca ünlü spor gazetesi Marca'dan geldi.

Beşiktaş devreye girdi!

Gazete, Reyes ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı. Marca'nın edindiği bilgilere göre oyuncu için Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş da devreye girdi. Oyuncuya yakın kaynaklara dayandırılarak verilen haberde Siyah Beyazlı yöneticilerin Reyes'le temas kurduğu öne sürüldü. Şu an boşta olan oyuncunun kariyerine ya Türkiye ya da İngiltere'de devam edeceği iddia edildi. Piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösterilen Reyes, geçtiğimiz sezon Porto'yla 24 maça çıkmıştı.

Porto'nun 2013 yazında kadrosuna kattığı oyuncu, iki yıl Real Sociedad'da, bir sezon da Espanyol'da kiralık olarak forma giymişti.

TRANSFER KRİTERİ BENFICA!

Sarı-lacivertliler stoper ve forvet takviyesi için gerekli çalışmalarını yaptı. Buna göre alternatifli bir liste oluşturuldu.

Haberin Devamı

Benfica turu geçilirse buna göre bir bütçe hazırlanacak. Mevcut kadronun lig için yeterli olduğu fikri hakim. Ancak stopere ve forvete alternatif gerekecek. Takım, Şampiyonlar Ligi umudunu sürdürürse bu sefer daha kaliteli ve doğrudan takıma dahil olacak isimler üzerinden karar verilecek. Bu nedenle Benfica maçları sarı-lacivertli yönetimin transfer politikasını belirleyecek. (Milliyet)

FENERBAHÇE'DE MANTINS INDI HAREKATI!

Fenerbahçe stoper transferi için kolları sıvadı... Sarı-Lacivertliler, İngiltere Premier Lig ekibi Stoke City'de forma giyen 26 yaşındaki Hollandalı stoper Martins Indi'yi kiralamak için tüm şartları zorluyor. F.Bahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Indi'nin menajeri ile temas kurdu ve görüşmeler başladı.

Comollı'nin Hollandalı yıldızın menajerine, "Teknik direktörümüz Cocu, Indi'yi yakından tanıyor. Onu takımında görmek istiyor. Sistemine çok uygun bir oyuncu..." dediği öğrenildi.

Menajerin de bu görüşme sonrası Comolli'den süre istediği öğrenildi. Yüksek bonservisi nedeniyle Indi'yi kiralamak isteyen Fenerbahçe, Stoke City'yi de ikna etmek için çaba harcıyor

Haberin Devamı

Solda da oynayabiliyor

Feyenoord ve Porto gibi takımlarda forma giyen Martins Indi, kariyerinde 250 maça çıktı. 26 yaşındaki tecrübeli oyuncu bu maçlarda 9 gol attı. Indi, savunmanın solunda da oynayabiliyor. Kaynak: Takvim

YUSSUF POULSEN İÇİN UMUT IŞIĞI

Timo Werner'in arkasında kalması yetmiyormuş gibi kulübü Leipzig bir de PSG'den 16 milyon Euro'ya Augustin'i ve 15 milyon Euro'ya da Sion'dan Cunha'yı alınca Poulsen'in işi iyice zora girdi. Leipzig'in hocası Ralf Rangnick'in söylediği, "Yussuf'u kulübede tutmak ve sadece gerektiğinde sahaya sürmek ona haksızlık olacak" sözleri ise F.Bahçe için umut oldu. UEFA'ya kadro bildirimi yapıldı ama ayın 6'sına kadar değişiklik yapma hakkı bulunuyor. (Sabah)

İŞTE MEYER'İN YENİ TAKIMI

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace, Alman futbolcu Max Meyer’i renklerine bağladı.

İngiliz ekibinden yapılan açıklamada, Almanya’nın Schalke 04 takımında forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusuyla üç yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Meyer, Bayern Münih’in ardından geçen sezonu ikinci sırada tamamlayan Schalke 04’te tüm kulvarlarda 28 maça çıktı ve 1 gol attı

Haberin Devamı

COCU'NUN YARDIMCISI BELLİ OLDU

Fenerbahçe, resmi sitesinden yaptığı açıklamayla, Erwin Koeaman'ın, Philipp Cocu'nun yardımcısı olacağını duyurdu.

Sarı-Lacivertliler tarafından yapılan açıklama şöyle:

Hollandalı başarılı futbol adamı Erwin Koeman Futbol A Takımımızın yardımcı antrenörü olarak teknik direktörümüz Philip Cocu’nun ekibinde görev yapacak.

Futbolculuk yıllarında Groningen, PSV Eindhoven gibi Hollanda ligi takımlarının ve Hollanda Milli Takımı'nın formasını giymiş olan Koeman, aktif futbol hayatını noktaladıktan sonra PSV Eindhoven, Utrecht, Waalwijk, Southampton ve Everton ile Macaristan Milli Takımı’nda teknik adam olarak görev yaptı.Erwin Koeman, Hollanda Milli Takımı'nın ve Barcelona'nın efsane oyuncusu Ronald Koeman'ın da ağabeyi.

Teknik Direktörümüz Phillip Cocu, Erwin Koeman’ın ekibine katılmasıyla ilgili olarak,"Çok mutluyum. Erwin tecrübesi ile takımımıza ve oyuncularımızın kişisel gelişimine büyük katkıda bulunacak" dedi.

FENERBAHÇE'NIN DIEGO REYES İNADI DEVAM EDİYOR

Eli kırıldığı için yurt dışı kampını kaçıran Roberto Soldado'nun beklenenden daha iyi dönmesi Fenerbahçe'de yüzleri güldürürken, transfer hesaplarını da büyük ölçüde değiştirdi. Teknik direktör Phillip Cocu'nun isteğiyle transferde önceliği stopere veren sarı-lacivertliler, çalışmalarını yoğunlaştırdı. Listede ilk sırada yer alan Diego Reyes ile temaslarını artıran sportif direktör Damien Comolli, bir yandan da alternatif isimlerle görüşmeler yapıyor.

Taraftarların sosyal medyadan 'Come to Fenerbahçe (Fenerbahçe'ye gel)' şeklinde mesaj yağmuruna tuttuğu Meksikalı stoperin transferini bitirmeyi kafasına koyan Comolli, Reyes'i ikna etmeye çalışıyor. Porto ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan 25 yaşındaki oyuncuyu West Ham, Newcastle United ve Bordeaux da kadrosunda görmek istiyor.(Sabah)

FENERBAHÇE'YE SLIMANI CEVABI! 20 MİLYON EURO

Fenerbahçe, forvet transferine odaklandı. Sarı-Lacivertlilere Slimani transferi için İngiliz ekibinden '20 milyon euro' cevabı geldi. Transfer için kiralık formulü üzerinde duruluyor.

Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’nin gündeminde Leicester City’nin Cezayirli golcüsü Islam Slimani bulunuyor.

30 yaşındaki futbolcu için sarı-lacivertlilerin, ücretini düşürmeye çalıştıkları belirtildi. İngiliz ekibinin 20 milyon eurodan aşağı bırakmak istemediği oyuncuyu kiralık alma formülü üzerinde çalışılıyor.

Yıllık ücreti de 5 milyon euro civarında olan Slimani için sıkıntı olan bir diğer konunun da bu olduğu, yıldız futbolcu bu ücretinde indirime gitmey kabul etmediği takdirde bu açıdan da transferin zor göründüğü belirtiliyor.

İngiltere’de Wolves ve Portekiz’den Sporting gibi ekiplerin de kadrosuna katmak istediği oyuncu, geçen sezon Premier Lig’de forma giydiği 16 maçta yalnızca 1 gol atabilmişti. (Skorer)

TERIM VALBUENA VE ALPER'İ İSTİYOR

Galatasaray'da Fatih Terim’in bir süredir ısrarla vurguladığı, büyüklerin kendi arasında transfer yapabilme özgürlüğü, akıllara tek bir soruyu getiriyor: Fatih hoca hangi ismi kast ediyor...

Tecrübeli teknik adam, Ozan Tufan’ın gündeminde olmadığını dile getirmişti.

Kulübe yakın kaynaklar, Terim’in Fenerbahçe’den Valbuena ve Alper Potuk, Beşiktaş’tan Tolgay Arslan ve Trabzonspor’dan Yusuf Yazıcı’yı çok beğendiğini, mümkün olması halinde bu oyunculardan birinin transferini çok istediğini belirtiyor.

MANU MINA'YI BİTİRİYOR

Manchester United, Jose Mourinho'nun isteği doğrultusunda Fenerbahçe'nin uzun süre ilgilendiği ve Fatih Terim'in Galatasaray'a istediği Yerry Mina transferini bitiriyor. Manchester United'ın transferden sorumlu yöneticisi Matt Judge, Yerry Mina transferini bitirmek üzere Barcelona'ya gitti. İngiliz The Sun'da yer alan habere göre, United tüm yaz sezonu boyunca istediği Harry Maguire'dan vazgeçti ve Mina'ya yöneldi.

Barça 30 milyon Euro kar edecek

Barcelona, Yerry Mina'yı Manchester United'a sattığı takdirde Kolombiyalı oyuncudan 6 ayda yaklaşık 30 milyon euro kar etmiş olacak. Bir dönem Fenebrahçe ve Galatasaray'ında transfer etmek istediği Mina, Premier Lig'den Everton ve Wolverhampton'ın tekliflerini reddetmişti. Mina, Kolombiya Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası'nda tam 3 gol atmış ve ülkesinin tarihine geçmişti. 23 yaşındaki stoperin piyasa değeri şu anda 20 milyon euro olarak gösteriliyor.

MAX MEYER'E İNANILMAZ RAKAM!

Premier Lig takımlarından Crystal Palace, Fenerbahçe'nin de istediği Alman futbolcu Max Meyer transferini bitirdi. Meyer, Londra ekibinden haftada 170 bin pound yani yaklaşık 220 bin euro kazanacak. Meyer'in maaşı sadece Crystal Palace'ın değil Premier Lig'in de en yüksek rakamlarından biri olacak. Palace, sözleşmesi Schalke'yle biten oyuncu için Alman ekibine 550 bin euroluk yetiştirme bedeli ödeyecek. Premier Lig'in en çok kazananı ise haftada 390 bin pound'luk maaşıyla Manchester United2lı Alexis Sanchez. Son günlerin tartışmalı ismi Mesut özil ise Arsenal'den haftada 300 bin pound kazanıyor.

FENERBAHÇE'DE TRANSFERDE SICAK SAATLER

İngilizler, Fenerbahçe’nin Liverpool’dan Divock Origi’yi istediğini yazdı. Premier

Lig ekibi, oyuncusunu bonservisiyle satmaya hazır ama Sarı-Lacivertliler ekonomik tablodan dolayı kiralama formülü üzerinde duruyor.

Origi'nin peşindeler....

İngiliz basınına göre taraflar arasında pazarlıklar çoktan başladı. Damien Comolli, Finansal Fair-Play nedeniyle Belçikalı oyuncuyu kiralık olarak kadroya katmak istiyor. Ancak Liverpool’un buna yanaşmadığı kaydedildi. Ancak Liverpool’un buna yanaşmadığı kaydedildi.

Şimdilik talibi yok

Damien Comolli, iki kulüp arasında orta yolu bulmak için çözüm arayışında. Bunlardan biri, Liverpool’un oyuncunun sözleşmesini 1 sene uzatması. Fenerbahçe’nin Origi’yi bu sezon kiralayıp, haziranda bonservisini almak. Diğer seçenek ise, Sarı- Lacivertliler’in bu transferi bitirmek için bir futbolcusunu satmayı beklemek. Belçikalı oyuncu, Fenerbahçe’ye gelmeye hazır ve kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Şimdilik Origi’nin başka bir talibi bulunmuyor.

Sonuna kadar Reyes

Fenerbahçe’nin stoper adaylarının başında gelen Diego Reyes’in menaceri Matias Bunge, “Bordeaux’nun sunduğu projeyi beğendik” açıklaması yapmıştı. Bu sözler Sarı-Lacivertli taraftarları hayal kırıklığına uğratsa da Comolli’nin geri adım atmaya niyeti yok. Fransız direktör, Bunge ve Meksikalı stoper ile bir görüşme daha yaparak Fenerbahçe’yi seçmeleri için ikna etmeye çalışacak.

Zouma kararını veriyor

Sarı-Lacivertliler’in savunma için düşündüğü bir diğer isim Kurt Zouma. Fransız futbolcunun menaceri Venditelli, oyuncusunun Chelsea’den ayrılacağını söyleyerek, “Birçok teklif aldık. Henüz hiçbir takımla anlaşma sağlamadık. Ancak Kurt, 1 hafta içinde kararını verecek ve yola yeni bir takımla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Newcastle da Zouma’yı kiralamak istiyor.

Slimani Sporting'e soğuk

Portekiz ekibinin başkanı Sousa Cintra, Islam Slimani’yi arayarak kendilerine transfer olmasını istemişti. Ancak Sporting’de geçtiğimiz sezonun sonunda yaşanan taraftar olayları ve tesislerin basılıp oyuncuların dövülmesi, Cezayirli futbolcunun eski kulübüne dönmeye soğuk bakmasına neden oluyor. Premier Lig’den de talipleri bulunan 30 yaşındaki forvetin önceliği oynayabileceği bir takıma gitmek.

COMOLLI'NİN GIULIANO PLANI! SATACAK MI?

Yaptığı gençleştirme operasyonuyla dikkat çeken Fenerbahçe, direkt 11 oynayacak futbolcuların transferi için kaynak arayışlarını hızlandırdı. UEFA’nın sıkı denetiminde olan sarı-lacivertliler, sıcak para işini ‘iç’ten halletmek istiyor. Sportif direktör Damien Comolli ve teknik direktör Phillip Cocu, bu sorunu nasıl aşacaklarına dair kafa patlatırken, gözler bir anda Giuliano’ya çevrildi.

Dünya Kupası’na gidemese de sık sık Brezilya Milli Takımı’nın formasını terlettiği için vitrinde olan oyuncuya kadroda en yüksek değere satılabilecek isim gözüyle bakılıyor. Cocu’nun sistemine ne derece uyacağı da soru işareti olan Sambacı’ya takım aramaya başlayan Comolli, sarı-lacivertli kulübe gelecek transfer tekliflerini de hemen değerlendirmeye alacak.

Giuliano'nun satışı gerçekleşirse F.Bahçe yönetimi rahat bir nefes alacak. Hem kadroda bir yabancıyı göndermiş olacak hem de kulübün kasasına yüksek bedelli bir bonservis parası girmiş olacak. Bu sıcak parayı transfere harcamayı planlayan sarı-lacivertliler iki farklı mevkiye oyuncu alacak.

Forvet ve savunma!

Teknik patron Cocu’nun birinci önceliğinin forvet olduğu öğrenildi. Andre Ayew’in hücum gücünü beğenen ancak tam anlamıyla bir forvet olmadığını düşünen Hollandalı, bu mevkide Roberto Soldado’ya alternatif bir isim istiyor. İkinci kritik bölge ise savunma.. Neto’nun gidişinin ardından savunmada bir adam eksilirken, genç Yiğithan’a da teklifler olduğu öğrenildi. Bu yüzden Cocu, stopere mutlaka bir transfer bekliyor. Kaynak: Şampiy10

LIZBON SLIMANI'YE TALİP OLDU

Portekiz kulübü Sporting Lizbon, Fenerbahçe’nin söz kestiği Slimani'ye talip oldu. Ancak Sarı-Lacivertliler'in, Slimani’yi kaptırmaya niyeti yok.

Yaklaşık 1.5 aydır forvet transferi için büyük uğraş veren Fenerbahçe, Islam Slimani'ye yoğunlaşmış durumda... Ancak Sarı- Lacivertliler'in önüne birkez daha Sporting Lizbon engeli çıktı. Daha önce Fenerbahçe'nin anlaştığı Bas Dost'la yeni sözleşme yaparak transferin önünü kesen Portekiz kulübü bu kez de Slimani'ye kanca attı. Sporting Lizbon Başkanı Sousa Cintra, eski yıldızlarıyla yeniden temas kurdu.

Artık daha tecrübeli

Ancak Bas Dost konusunda büyük bir darbe yiyen Fenerbahçe bu kez daha tecrübeli... Sarı-Lacivertliler, Islam Slimani'yi kaptırmayı kesinlikle düşünmüyor. Leicester City ile her konuda anlaşan Fenerbahçe yönetiminin kısa süre içinde Cezayirli yıldızla da pürüzleri çözüp imza attırması bekleniyor. Kaynak: Takvim

FENERBAHÇE VE GALATASARAY ARASINDA TRANSFER SAVAŞI

Transfer döneminin kapanmasına 1 ay gibi kısa süre kala gündem git gite ısınıyor... Galatasaray'ın uzun bir süredir gözlem altında tuttuğu Simon Kjaer, Sevilla'da gözden çıkarıldı. İspanyol kulübünün tapusuyla veya kiralık olarak gönderme kararı almasının ardından flaş gelişmeler yaşanmaya başladı.

Fener de işin içinde

Sevilla'nın aldığı sürpriz karar sonrası Fenerbahçe de bir anda işin içini girdi... Stoper arayan Sarı-Lacivertliler, eski yıldızının transferi konusunda temaslara start verdi.

Ancak ezeli rakiplerin Simon Kjaer transferinde çok ciddi bir rakibi var... İtalyan devi Milan da yıldız futbolcuya resmen talip oldu. Hatta dün Sevilla ile bir görüşme gerçekleşti.

Kiralamaya sıcak bakıyorlar

İspanyol kulübünün 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kjaer için 8 milyon Euro bonservis ücreti belirlediği öğrenildi. Sevilla'nın kiralama tekliflerine de olumlu yaklaştığı gelen bilgiler arasında. Kaynak: Takvim

JOSEF İÇİN PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Geçen sezon başında West Bromwich'in kapısından dönen Josef de Souza'ya yeniden İngiltere yolu gözüktü... Fenerbahçe, Brezilyalı orta alan oyuncusunu isteyen Crystal Palace ile pazarlık halinde. Masadaki son rakam 13 milyon Euro.

Premier Lig takımlarının ödediği yüksek rakamları dikkate alan Fenerbahçe yönetiminin 18 milyon Euro'dan kapıyı açtığı belirtiliyor. Teknik direktör Cocu da o bölgede elinde yeteri kadar oyuncu olduğunu belirtti ve transfere onay verdi. Kaynak:Takvim

EMRE AKBABA'DA SON DAKİKA!

Genç futbolcular dışında yabancı transfer haberleriyle sürekli gündeme gelen Fenerbahçe, sezonun yerli bombasını patlatmak üzere harekete geçti. Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, orta saha takviyesi için Alanyaspor'un yıldız oyuncusu Emre Akbaba'yı gündemine aldı ve Alanya'ya teklifini iletti.

Ereli rakibe çalım atılacak

Galatasaray'a transferi bir türlü gerçekleşmemesi ve Alanya yönetiminin "Bize komik tekliflerle geliyorlar" ifadesinin ardından Fenerbahçe, Alanyaspor'a Emre Akbaba için teklifini ilettiği bildirildi.

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a 2 milyon Euro ve 1 yerli futbolcu önerisini yaptığı ve birkaç gün içinde masaya oturulacağı belirtildi. Eğer yerli futbolcu istenmezse Aatıf seçeneği de masada olacak.

Emre Akbaba sıcak bakıyor

Bu sezon büyük bir kulüpte oynamayı isteyen Emre Akbaba'nın Fenerbahçe'ye sıcak baktığı ancak son sözü Alanyaspor yönetiminin, Sarı-Lacivertli yöneticilerle yüz yüze yapacağı görüşmelerin ardından verileceği bildirildi.

FENERBAHÇE'DE YUSSUF POULSEN ATAĞI

Cunha'nın transfer edilmesinden sonra Werner ve Augustin'in de arkasında kalan Danimarkalı forvetin, Leipzig'den ayrılmak istediğini yönetimle paylaştığı bildirildi. Poulsen son olarak Leipzig'in UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Hacken'le oynadığı ve 4-0 kazandığı maçın kadrosuna alınmamıştı. Bu arada Poulsen'e daha önce Cenk Tosun'un formasını giydiği Everton'ın teklif yaptığı iddiası ise asılsız çıkmıştı. (Sabah)

YORUM YAZ