MENÜ

Fenerbahçe'de savunma yine değişiyor!

İsmail Kartal döneminde yakalanan kadro istikrarı son haftalarda zorunlu olarak bozuldu. Beşiktaş maçında da defans hattında önemli değişimler olacak. Osayi-Samuel ve Kim, ilk 11’e dönmeye hazırlanıyor. Serdar Aziz cezalı, Nazım ise kulübeye geçmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de savunma yine değişiyor!

İsmail Kartal göreve geldikten sonra ilk iş olarak düzenli bir 11 belirlemek için kolları sıvadı. İlk haftalarda birçok öğrencisine şans veren tecrübeli teknik adam, sonunda kadro istikrarını sağladı. Sürekli aynı 11’le oynamanın, yakalanan müthiş seride önemli payı oldu. Ancak son haftalarda istikrar zorunlu olarak bozuldu. Sakatıklar ve cezalar, İsmail Kartal’ı farklı tercihler yapmak zorunda bıraktı. Sarı-Lacivertliler’de Gaziantep karşısında sahaya çıkan kadro, Beşiktaş mücadelesinde yine değişecek. Min-jae Kim dönüyor, ancak bu kez de Serdar Aziz, gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmüştü.

Haberin Devamı

Nazım iyiydi ama...

Bu nedenle yine ideal stoper hattını kullanmayacak olan Kartal’ın derbide Kim-Tisserand ikilisini kullanması bekleniyor. Sakatlığı yüzünden Gaziantepspor karşısında görev yapamayan Osayi-Samuel’in ise Beşiktaş mücadelesine kadar hazır hale gelmesi bekleniyor. Nazım Sangare her ne kadar son 2 maçta 1 gol atıp, 1 de asist yapsa da Beşiktaş derbisinde ilk 11’deki yerini Samuel’e bırakmasına kesin gözüyle bakılıyor.

YORUM YAZ