MENÜ

Fenerbahçe'de rota Nenad Bjelica

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Nenad Bjelica ismi üzerinde yoğunlaştı. Sarı Lacivertliler, NK Osijek ile 2 yıllık sözleşmesi bulunan Hırvat teknik adam ile önümüzdeki günlerde bir araya gelmeyi ve bir an önce 49 yaşındaki çalıştırıcıyı takımın başına getirmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe'de rota Nenad Bjelica

Gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de daha önce; Rafa Benitez, Marco Silva, Luis Castro, Zlatko Dalic gibi isimler gündeme gelmişti. Şimdi ise SarıLacivertliler'in iki isim üzerinde yoğunlaştığı öğrenildi. Yönetimin Lucian Favre'nin yanı sıra Hırvatistan ekiplerinden NK Osijek'i çalıştıran Nenad Bjelica için yoğun bir çaba sarfettiği belirtildi. Fenerbahçe'nin özellikle Bjelica'yı ön plana aldığı, Favre'nin dışındaki diğer isimleri ise listeden sildiği bilgisine ulaşıldı.

Haberin Devamı

Teknik adamlık kariyerinde Dinamo Zagreb, Lech Poznan, Spezia Calcio, Austria Wien, St. Andrä, FC Lustenau, FC Kärnten takımlarını çalıştıran 49 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcının, 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kampa kadar...

Yaşanan son gelişmeler doğrultusunda Hırvat teknik adamın, Fenerbahçe'den gelen teklife sıcak baktığı ifade edildi. Sarı-Lacivertli yönetimin, önümüzdeki günlerde Bjelica ile bir araya gelerek, bir an önce tecrübeli ismi takımın başına getirmek istediği de gelen haberler arasında yer alıyor. Bu anlamda Fenerbahçe'nin, Bjelica'yı kampa kadar yetiştirmek istediği bildirildi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ