MENÜ

Fenerbahçe'de planlar alt üst oldu!

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri... Fenerbahçe'nin Kosovalı futbolcusu Vedat Muriç, Gaziantep FK maçında ''bilinçli sarı kart gördü'' gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. Fenerbahçe muhabirimiz Yusuf Dursun, ''Bu bir yanlış. Eğer ceza gelirse federasyon bunun altından nasıl kalkacak merak konusu. Planlar Vedat Muriç üzerine kurulmuştu, tüm planlar alt üst oldu.'' yorumunu yaptı.

Fenerbahçe'nin yıldız oyunucusu Vedat Muriç, Süper Lig'in 18. haftasında Gaziantep FK maçında ''bilinçli sarı kart görme'' nedeniyle Türkiye Futbol Federayonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından PFDK'ya sevk edildi.

Haberin Devamı

Muhabirimiz Yusuf Dursun, Vedat Muriç'in PFDK'ya sevk edilmesini Fanatik TV'ye değerlendirdi. Yusuf Dursun, ''Şimdiye kadar böyle bir şey olmamıştı. Özellikle Türkiye Kupası'nda cezalı olan oyuncunun disipline sevk edilmesi. Bence bu bir yanlış ve bu yanlıştan döneceklerini düşünüyorum ama 2 maçlık ceza geldiyse de federasyon bunun altından nasıl kalkacak? Bundan sonra olacak olayları nasıl önleyecek? merak konusu. '' dedi.

Vedat Muriç'in bilinçli olarak kart görmediğinin altını çizen Yusuf Dursun, ''Vedat'ın bilinçli bir hamlesi yok. Bundan 2 maç ceza alıyorsa diyecek bir şey yok. Ben burada bir kasıt buluyorum. Fenerbahçe'ye bu sıralar çok fazla tepki var. Ceza alması için uğraşıyorlar. Başakşehir çok güçlü bir takım. Bildiğim kadarıyla planlar hep Vedat'ın üzerine kurulmuştu. Şimdi bütün planlar alt üst oldu. Ama ben ceza geleceğini sanmıyorum.'' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ