MENÜ

Fenerbahçe'de Pelkas şanssız başladı, şanssız bitirdi

Pelkas, sezonun hemen başında omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçirmişti. Yunan oyuncu sahalara döndükten sonra uzun süre form tutamadı. Yıldız futbolcu tam performansını yükseltmişti ki Göztepe maçında yaşadığı sakatlıkla sezonu kapattı.

Fenerbahçe'de Pelkas şanssız başladı, şanssız bitirdi

Dimitris Pelkas, geçen sezon transfer olduğu Fenerbahçe’de performansıyla gönüllerde taht kurmuştu. Yunan yıldızdan bu sezon da beklentiler büyüktü. Yaz aylarında oynanan hazırlık maçlarındaki futboluyla Pelkas, bu beklentileri karşılayacağının sinyalini verdi. 27 yaşındaki oyuncu 1 gol attı, 5 asist yaptı. Ancak 12 Ağustos’taki idmanda omzunun çıkması, yıldız futbolcu için her şeyi alt üst etti. Dimitris Pelkas, sezonun ilk haftalarını kaçırdı, sahalara döndükten sonra ise bir türlü form tutamadı ve kulübeye mahkum kaldı. Pereira, kovulmadan önceki son 5 lig maçında Yunan öğrencisine 1 dakika bile süre vermedi.

Haberin Devamı

Tüm şanssızlıklara ve olumsuzluklara rağmen Pelkas, son haftalarda formunu yükseltmeyi başarmıştı. Başarılı oyuncu, 5 Şubat’taki Başakşehir maçından sonra ilk kez Göztepe karşısında ilk 11’de sahaya çıktı ancak yine büyük bir talihsizlik yaşadı. 31. dakikada sakatlanarak kenara gelen Pelkas, ayak tabanındaki yırtık nedeniyle sezonu kapattı. Yunan futbolcu için sakatlıkla şanssız başlayan sezon, yine bir sakatlıkla şanssız şekilde sona ermiş oldu.

YORUM YAZ