MENÜ

Fenerbahçe'de orta sahaya 3 aday

Charles Aranguiz, Lucas Lima ve Luka Milivojevic listede öne çıkan isimler. Teknik direktör Pereira, Souza ile uyum sağlayabileceği için Lima'ya sıcak.

Fenerbahçe'de orta sahaya 3 aday

Fenerbahçe yönetimi, ligin başlamasına 1 hafta kala transferde hareketlenmeye hazırlanıyor. Milos Krasic ve Samuel Holmen'in isimlerini TFF'ye bildirmeyen ve 1 yabancı kontenjanını boş bırakan sarı-lacivertliler orta sahaya takviye için araştırmalarda son aşamaya geldi. Fenerbahçe, bu bölge için üç aday belirlerken çalışmalara başladı. İşte Fenerbahçe'nin orta alan için belirlediği üç aday ve bu transferlerde son durum:

CHARLES ARANGUİZ

Geçen sezon transfer olduğu Brezilya'nın Internacional takımına 6 gol 3 asistlik katkı sağladı. 26 yaşındaki Şilili oyuncunun kulübü de transfere sıcak bakıyor. Ancak kendisine Chelsea'nin talip olduğu söylentileri nedeniyle kafası karışık. Ağustos sonuna doğru Chelsea olmazsa gelebilir.

LUCAS LİMA

Santos takımının beyni... Internacional'den Santos'a 1.5 yıl önce 5 milyon Euro'ya bonservis bedeliyle transfer oldu. Pereira, Souza'yla uyum sağlayabileceği için Lima'nın kadrosuna sıcak bakıyor ancak yetenekli oyuncu için kulübü Santos'un yüksek bir bonservis bedeli talep etmesi olası.

LUKA MİLİVOJEV İC

Aslında Pereira'nın en çok istediği isim... Fakat bonservisinin Olympiakos tarafından yeni alınmış olması transferi neredeyse imkansız hale getiriyor. Olympiakos, 2.3 milyon Euro'ya bonservisini aldığı oyuncu için F.Bahçe'den 7 milyon Euro istiyor. Tarafların bir görüşme daha yapması bekleniyor.

Orta sahanın merkezinde ve solunda forma giyebilen Şili'li Charles Aranguiz, üstün pas becerisiyle dikkat çekiyor. Brezilya Serie A ekiplerinden Internacional'de forma giyen 26 yaşındaki Aranguiz, 40 kez de Şili Milli Takımı'nda oynayıp 6 da gol kaydetti.

Vitor Pereira'nın geçen sezon birlikte çalıştığı Luka Milivojevic'in bonservisi bu yaz Olympiakos'a geçti. Yunan devinin 2 milyon 300 bin Euro karşılığında kadrosuna kattığı 1.86 metre boyundaki 24 yaşındaki Sırp oyuncu orta sahanın ortasında oynuyor ve dinamik oyun stiliyle tanınıyor.

Brezilya'nın köklü kulübü Santos'ta forma giyen Lucas Lima ligin en yetenekli hücumcu orta sahaları arasında gösteriliyor. Top taşıma becerisinin yanı sıra attığı öldürücü ara paslarla tanınan 25 yaşındaki Lucas, ayrıca başarılı bir duran top kullanıcısı. Bu sezon ligde forvet arkası pozisyonunda 13 maça çıkan Lucas 2 gol, 4 asistle oynadı.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ