MENÜ

Fenerbahçe'de milenyum ruhu! Eski yıldızlar Fenerbahçe için bir arada

2000’li yıllarda futbolcu olarak Fenerbahçe formasını terleten tam 7 isim, bugün altyapıdan A Takım'a kadar kulübün geleceği için saha kenarında ter döküyor.

Fenerbahçe'de milenyum ruhu! Eski yıldızlar Fenerbahçe için bir arada

Fenerbahçe başarı için özüne döndü. Sarılacivertli yönetim, futbol şubesini, takımı ve camiayı bilen isimlere teslim etti. Sarı-lacivertlilerin Süper Lig'e damgasını vurduğu ve 2001- 17 yılları arasında 6 şampiyonluk yaşadığı dönemde takımda futbolcu olarak görev yapan isimlere idari ve teknik heyette görev verildi. Takımın başına getirilen Erol Bulut, milenyum olarak anılan 2000'e bir yıl kala sarı-lacivertlilere veda etse de 1995-96 sezonunda şampiyonluk golünün asistini yaparak, taraftarın hafızasında kendine önemli bir yer edinmişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçede milenyum ruhu Eski yıldızlar Fenerbahçe için bir arada

İŞTE SAHA KENARINDAKİ O İSİMLER

EMRE BELÖZOĞLU: Fenerbahçe formasını ilk kez 2008 yılında giydi. İki kez ayrılık yaşasa da 2020 yılında bu formayla futbolu bırakıp sportif direktörlük görevine getirildi.

SELÇUK ŞAHİN: 12 yıl Fenerbahçe forması giydi. Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da futbolu bıraktı. İdari koordinatörlük görevine atandı.

VOLKAN DEMİREL: 17 yıl F.Bahçe kalesini koruduktan sonra Ersun Yanal döneminde teknik heyetle staja başladı. Şu an yardımcı antrenör.

MEHMET AURELIO: 2003-08 yılları arasında F.Bahçe forması giydi. Yardımcı antrenörlük görevini yürütüyor.

MEHMET YOZGATLI: 2004-07 arasında F.Bahçe'de oynadı. Erol Bulut'un yardımcısı olarak Alanyaspor'dan transfer oldu.

KEMAL ASLAN: Bu projenin ilk hamlesiydi. Dereağzı'nda gençlere mentörlük yaparak işe başladı.

Haberin Devamı

SEMİH ŞENTÜRK: Sarı-lacivertlilerin eski nöbetçi golcüsü, Futbol Akademisi'ne antrenör oldu.

SELÇUK ŞAHİN: MAKAM DEĞİL GURUR!

A Takım İdari Koordinatörü Selçuk Şahin, eski takım arkadaşlarıyla birlikte F.Bahçe'ye hizmetin büyük gurur olduğunu belirtip şunları söyledi: "Mevki ve makamın önemi yok. F.Bahçe'ye hizmet etmek büyük gurur. Bu kulübün ne kadar büyük, olduğunu oyunculara işlemeye çalışıyoruz. Emre (Belözoğlu) kafasındaki yapıyı başarırsa bu kulüp sınıf atlayacaktır." (Sabah)

YORUM YAZ