MENÜ

Fenerbahçe'de Mesut Özil'le özel görüşme

Yıldız futbolcu Mesut Özil'in Kasımpaşa karşısında oyuna girmeyince yeleğini Vitor Pereira’nın önüne fırlatması şok etkisi yaratmıştı. Ali Koç’un Mesut Özil ile bu konuda özel bir görüşme yapacağı kaydedildi.

Fenerbahçe'de Mesut Özil'le özel görüşme

Fenerbahçe liderliği keyfini sürse de Mesut Özil’in Kasımpaşa maçındaki tepkisi, taraftarı fazlasıyla endişelendirdi. Başkan Ali Koç maçtan sonra yaptığı açıklamada, Mesut’un Olympiakos karşısında hastalığı nedeniyle oynamadığının altını çizdi ancak son hareketine değinmedi. Yaşanan olaydan başta Koç olmak üzere yönetimin de son derece rahatsız olduğu kaydedildi. Başkan Koç’un bu nedenle Mesut Özil ile özel bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Ayrıca daha sonra Pereira’nın da katılacağı üçlü bir toplantının daha yapılması da olası.

Haberin Devamı

Paylaşım yapmadı

Mesut Özil, ligde oynanan her maçın ardından sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunuyordu. Hatta hastalığı nedeniyle kadrodan çıkartıldığı Olympiakos mücadelesinin oynandığı perşembe günü de sarı ve lacivert renkli iki kalple birlikte maç günü paylaşımı yapmıştı. Yıldız futbolcu, kazanılan Kasımpaşa karşılaşması sonrasında ise sessiz kaldı.

Haberin Devamı

Mini Yorum (Erman Özgür)

Şampiyonluk için Mesut gerekli

Mesut Özil konusu yavaş yavaş krize dönüşmeye başladı. Kasımpaşa maçında oyuna giremeyince gösterdiği tepkide ise bana göre sonuna kadar haklı. Kaç dakika alırsa alsın iyi niyetiyle mücadele eden, kalite üzerinden bakarsan kimse ile kıyaslanması mümkün olmayan Mesut şimdiye kadar Pereira tarafından çok da iyi kullanılamadı. 8 hafta sonunda lider olmak belki bir çok şeyin üstünü örtebilir ama Pereira’nın mücadele üzerinden tarif ettiği oyununun şampiyonluğa ulaşabilmesi için Mesut’tan faydalanması ve küstürmemesi çok önemli.

Fenerbahçe'den Mesut Özil açıklaması

Fenerbahçe'den Mesut Özil hakkında çıkan haberlerin ardından bir açıklama yayınlandı.

İşte Sarı Lacivertli ekipten yapılan açıklama şu şekilde:

Futbolcumuz ve takım kaptanlarımızdan Mesut Özil, kulübümüzün şeffaf bir şekilde iletişimini yaptığı gibi Olimpiakos maçından önce grip olmuş ve iki gün boyunca serum tedavisi görmüştür.

Haberin Devamı

Sadece tek antrenman ile Kasımpaşa maçı kadrosuna dahil edilen oyuncumuzun hazır olma durumuna ve bu sürece en hakim olan kişi Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’dır.

Hedefine odaklanmış şekilde çalışmalarını sürdüren, bu yolda bir ve bütün olan takımımıza dair yaratılmaya çalışılan gündemlerin dikkate alınmamasını kamuoyundan ve taraftarlarımızdan rica ederiz.

YORUM YAZ