MENÜ

Fenerbahçe'de mangal keyfi

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, bir önceki antrenman maçında takımı kaybeden Mert Günok'un, tüm takıma yemek ısmarladığı belirtildi. Mangal keyfinin yaşandığı yemek organizasyonunda konuşan Volkan Demirel ve Selçuk Şahin, takım içindeki hava ve Sivasspor maçıyla ilgili düşüncelerini aktardı.

Fenerbahçe'de mangal keyfi

Takımlarıyla ilgili söylenenlere kulak asmayıp işlerine baktıklarını söyleyen Volkan Demirel, şunları ifade etti:

"Sivas maçıyla ilgili bir sürü etken sayabiliriz. Ama bizim ne yaptığımız önemli. Elimizden gelen ne ise en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Birçok şey konuşuluyor. Biz hiçbiriyle ilgilenmiyoruz ve sadece sezon sonunda şampiyon olmak için çalışıyoruz."

Ligde Eskişehirspor maçında aldıkları mağlubiyete de değinen milli kaleci, "Takımımızın toparlanma gibi bir ihtiyacı yok. Çünkü avantajlı durumdayız ve işimize bakıyoruz. Uzun sezonlarda bu tarz mağlubiyetler olacaktır. Biz yaptığımız işin ileride bize neler getireceğini çok iyi biliyoruz. Takımın ortamı çok iyi, dışarıdan söylendiği gibi değil" diye konuştu.

Selçuk Şahin: "Şampiyon olacağız"

Ligdeki ciddi puan farkının devam ettiğini belirten Selçuk Şahin ise, "Sivasspor maçı çok önemli. Bir maç kaybettik, ama 7 puan öndeyiz ve ciddi bir fark var. Bunu sonuna kadar kullanacağız ve şampiyon olacağız. Süper Lig’de her maç zor. Sivasspor maçı hava şartlarından dolayı biraz daha zor gözüküyor ama 3 puanı alacağız" ifadelerini kullandı.

Takım içinde olumsuz bir hava olmadığını belirten tecrübeli futbolcu, şöyle konuştu:

"Takım içinde olumsuz bir hava var gibi gösteriliyor ama böyle bir şey yok. Kazanarak devam edeceğiz. Taraftarlarımız da bilsin ki kesinlikle içimizde huzursuzluk yok. Bizde değil, bizi takip eden takımlarda var bu huzursuzluk. Yedi puan fark var. Sivas’ta zor olsa da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz"

Emenike: "Kendimi çok iyi hissediyorum"

Torku Konyaspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan golcü futbolcu Emmanuel Emenike ise takıma yeniden döneceği için heyecanlı olduğunu söyleyerek, "Bugün koşulara başladım. Kendimi çok iyi hissediyorum. Takıma geri dönme süreci başladığı için de çok mutluyum" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Sivasspor maçının zor geçeceğini vurgulayan Emenike, "Oraya gidip elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor. Arkadaşlarımız da bunu yapacak. Zor maç olacak ama kendimize güvenirsek başarırız" değerlendirmesinde bulundu.


Haberin Devamı
YORUM YAZ