MENÜ

Fenerbahçe'de Kruse sevinci!

Sarı-lacivertlilerin en önemli isimlerinden olan Alman yıldızın formunu yükseltmesi takıma ikinci yarı öncesi moral oldu. Bir şans daha verilmesi gündeme gelen Mehmet Ekici’nin de Kruse’yi zorlamasıyla kadroda rekabetin artacağı düşünülüyor.

Fenerbahçe'de Kruse sevinci!

Süper Lig’de ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak isteyen Fenerbahçe’de devre arası kampının oldukça verimliği geçtiği öğrenildi. Antalya’daki kampta teknik heyeti en çok sevindiren konu ise takımın omurgasını oluşturan isimlerin performansı oldu. Özellikle Kruse öne çıkarak herkesin gözüne girdi.

Haberin Devamı

Omurgayı oluşturan ve teknik heyetin en çok güvendiği isimler arasında savunmada Serdar Aziz orta sahada Gustavo, Ozan Tufan, Emre Belözoğlu ve ileri uçta Vedat Muriç yer alırken, eksik parça olan oyun kurucu görevini üstlenen Kruse’un da çıkış yakalaması sevinç yaşattı. Bu bölgeye ayrıca Mehmet Ekici de dahil olacak. Teknik heyetin takımda kalmasına sıcak baktığı tecrübeli futbolcunun, Kruse’yi zorlayacağı için takım omurgasının daha da güçlü hale gelmesi söz konusu. (Skorer)

YORUM YAZ