MENÜ

Fenerbahçe'de Kalinic isyan etti!

Fenerbahçe Beko'nun dün Darüşşafaka Tekfen ile oynadığı maçta sakatlanan ve burnunda kırık tespit edilen Nikola Kalinic, sosyal medyadan isyan etti.

Fenerbahçe'de Kalinic isyan etti!

Fenerbahçe Beko, Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında Darüşşafaka Tekfen ile karşılaştı. Bu maçta burnuna darbe alan Sırp oyuncu Nikola Kalinic, sosyal medya hesabından isyan bayrağı açtı.

Haberin Devamı

Kalinic, "Peki, hakemler faul çalmaya ve oyuncuları korumaya başlayana kadar kaç sakatlık oldu? Umarım çok ciddi bir şey yoktur. Kırık burun, bir hafta izin ve sonrasında tekrar çalışma. Önemli iç saha maçları geliyor, galibiyet serisinin tam zamanı... En azından çenem burnumla simetrik olacak." ifadeleriyle hakemi eleştirdi ve sakatlığına esprili bir şekilde yaklaştı.

Fenerbahçede Kalinic isyan etti

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Sarı lacivertliler, başarılı oyuncunun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Sarı lacivertlilerin internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

Oyuncumuz Nikola Kalinic’in, 24 Kasım Pazar günü (dün) oynanan Darüşşafaka Tekfen maçının son bölümünde burnuna aldığı darbeyle oluşan sakatlığı sonrasında detaylı kontroller gerçekleştirilmiştir.

Haberin Devamı

Yapılan kontroller sonucunda sporcumuzun burnunda kırık tespit edilmiştir. Nikola Kalinic, bugün bir burun operasyonu geçirecek ve devam eden süreçte sporcumuzun tedavisi sağlık ekibimizin kontrolünde sürdürülecektir.

Başarılı oyuncumuz Nikola Kalinic’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

YORUM YAZ