MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal 'Koşan takım' stratejisi!

Teknik direktör İsmail Kartal, Beşiktaş deplasmanında koşan takımına ve savunmadaki yüksek mücadeleye güveniyor. Deneyimli hoca, takımının koşu mesafelerine çok önem veriyor.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal 'Koşan takım' stratejisi!

Beşiktaş deplasmanında teknik direktör İsmail Kartal’ın en büyük kozlarından biri de takımının çok koşması ve savunma anlamındaki yüksek mücadelesi olacak. Göreve başladığından beri özellikle koşu mesafelerine ciddi anlamda eğilen deneyimli teknik direktör bir kez daha aynı konunun üzerinde duruyor. Vodafone Park’taki kritik karşılaşmada rakibinden daha fazla koşmaları gerektiğine inanan İsmail Kartal, bu konuda oyuncularına güveniyor. Sahaya çıkması planlanan ilk 11’de herkesin koşan isimler olduğu biliniyor.

Haberin Devamı

İrfan Can Kahveci geri planda!

Sadece İrfan Can Kahveci bu konuda biraz geri planda duruyor. Ancak İrfan Can da yeteneğiyle bu açığı kapatıyor hatta mücadeleden kaçınmıyor. Orta sahada her ne kadar Crespo’nun yokluğu hissedilecek olsa da Luiz Gustavo’nun da benzer şekilde mücadeleci gücü güven veriyor. Zajc, Mert Hakan, Ferdi, Rossi, Osayi-Samuel gibi isimler koşu gücüyle dikkat çekiyor. Serdar Dursun da rakip savunmalara pres yapan özelliğiyle göze çarpıyor. (Milliyet)

YORUM YAZ