MENÜ

Fenerbahçe'de Harun Tekin'in yediği hatalı gol sonrasında Emre Belözoğlu'yla arasındaki diyalog!

Fenerbahçe'nin sahasında konuk ettiği Kasımpaşa karşısında hatalı bir gol yiyen Harun Tekin, gol sonrasında moralsiz haliyle dikkat çekti. Kenarda Emre Belözoğlu sürekli Harun'a dönerek onu motive etmeye çalıştı. İşte Emre Belözoğlu ile Harun Tekin arasında yaşanan diyalog...

Fenerbahçe'de Harun Tekin'in yediği hatalı gol sonrasında Emre Belözoğlu'yla arasındaki diyalog!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 37. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Maçın ilk yarısı 3-1'lik Fenerbahçe üstünlüğü ile sona erdi. Maçın 21. dakikada Fenerbahçe kalecisi Harun Tekin'in pasının kısa düşmesi sonrasında Kasımpaşa'nın golü geldi. Bu gol sonrasında Harun Tekin'in yaptığı hatadan ötürü moralsiz olduğu görüldü. Ancak teknik sorumlu Emre Belözoğlu, maçın geriye kalan dakikalarında sürekli Harun'la konuştu. Genç teknik adam, Harun'a dönerek "Sıkıntı yok, oyna aslanım, devam" diyerek tecrübeli kaleciye moral verdi.

Haberin Devamı

Daha sonra Szalai ve Valencia'nın gollerinin de gelmesiyle birlikte Harun Tekin, kendisini toparladı. Harun, Valencia'nın golü sonrasında takım arkadaşlarının yanına giderek sevinci birlikte yaşadılar.

Harun Tekin, sarı lacivertlerin as kalecisi Altay Bayındır'ın el bileğinde kırık olmasından ötürü kaleyi Başakşehir maçında devralmıştı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ