MENÜ

Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Pereira biletini kesti

Son dakika Fenerbahçe haberi...Fenerbahçe'de kötü gidişatın faturası birilerine kesilecek ancak hedef henüz netleşmedi. Ligin ilk yarısının nasıl biteceği bu konuda önemli. Ancak son iddiaya göre Vitor Pereira kalırsa, Nazım Sangare ile yollara ayrılacak.

Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Pereira biletini kesti

Fenerbahçe'de kötü gidişatın faturası birilerine kesilecek ancak hedef henüz netleşmedi. Ligin ilk yarısının nasıl biteceği bu konuda önemli. Ancak son iddiaya göre Vitor Pereira kalırsa, Nazım Sangare ile yollara ayrılacak.

Haberin Devamı

Ancak kalan haftalarda Pereira, takımı toparlayabilirse devre arasında bazı isimlerle yollar ayrılacak. Onlardan biri de milli oyuncu Nazım Sangare. Nazım sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan uzaktı ve döndü.

Bu sezon 457 dakika süre alan oyuncu 9 maçta forma giyip 3 asist yaptı. Buna rağmen orta 5'linin sağ kanadında Pereira'nın beklediği performansı gösteremeyen Nazım, takımdan ayrılabilir.

Pereira şimdiye dek kanat bekleri olarak Nazım, Osayi, Ferdi ve Muhammed'i kullandı. Osayi ve Ferdi'den kısmen de olsa istediğini alan Pereira, takımda kalabilirse yeni bir kanat bek isteyecek.

YORUM YAZ